S-a modificat

Ordonanta Guvernului nr. 96/1998 privind reglementarea regimului silvic si administrarea fondului forestier national ***

de     HotNews.ro
Vineri, 3 decembrie 2004, 0:00


Legea nr. 513 din 23 noiembrie 2004 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 96/1998 privind reglementarea regimului silvic si administrarea fondului forestier national, republicata.

• Ocuparea definitiva sau folosirea temporara a terenurilor din fondul forestier national se face numai cu acordul proprietarilor si se aproba dupa cum urmeaza:
- pentru suprafata de pana la un hectar, de catre structura teritoriala in domeniul silviculturii a autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura, la cererea persoanei fizice sau juridice beneficiare;
- pentru suprafata de peste un hectar, dar nu mai mare de 50 hectare, de catre autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura, la cererea persoanei fizice sau juridice beneficiare, cu avizul structurii teritoriale in domeniul silviculturii a autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura.


103 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version