Marti seara, la Teatrul Ion Dacian, au fost acordate cele mai importante distinctii pentru televiziune din Romania, premiile revistei "TV Mania" pentru anul 2004, ajunse deja la cea de-a patra editie. Toti castigatorii din acest an au fost premiati cu cate un frigider sau un televizor cu cristale lichide.

Cel mai ravnit trofeu al serii, titlul de "Cel mai sexy star feminin", a fost "adjudecat" de Monica Barladeanu, la fel ca si anul trecut. In ciuda faptului ca frumoasa de la "B1TV" nu a stat prin Romania in 2004, colegii de la "TV Mania" au votat-o pe ea, in detrimentul altor nume sonore din show-bizz precum Nicoleta Luciu, Andreea Raicu sau Andreea Marin.

Monica nu a venit sa ia premiul

Cel care a anuntat premiul a fost DJ Mihai Dobrovolski de la Radio Guerila. Acesta le-a facut cu ou si cu otet pe toate cele patru nominalizate, ca si pe prezentatorul evenimentului, Mihai Calin, motivele rautatilor omului de radio fiind numai de el stiute.

Astfel, despre Andreea Raicu, Dobrovolski a spus ca a stat odata la «carma carmei Nationalei» – aluzie la relatia scurta cu Chivu, despre Andreea Marin ca este cu "Nea Marin miliardar" – vizavi de relatia cu miliardarul Ion Tiriac, iar in ceea ce o priveste pe Monica Barladeanu, DJ-ul a afirmat ca "s-a dus la Bobby ud" – referire la drumurile acesteia la "Hoolywood".

Din pacate, Monica nu a putut sa comenteze cuvintele lui Dobro, pentru ca vedeta TV nu a putut ajunge in timp util la eveniment.

Teo si-a zdrobit rivalele

Campionul voturilor a fost "Pro TV", care a avut patru castigatori, doua dintre premiile postului fiind obtinute de Teo Trandafir, desemnata de cititorii revistei "TV Mania" drept "Cea mai populara vedeta TV" si "Cea mai simpatica mamica".

Contracandidatii lui Teo la cele doua sectiuni au fost Marius Tuca, Andreea Marin si Andreea Esca la prima categorie, Mihaela Radulescu, Dana Razboiu, Corina Danila si Andreea Liptak la cea de-a doua. "Le multumesc celor care au emisiuni cu rating scazut, datorita lor, am rating numai eu!", a spus Teo, facand deliciul publicului din sala.

De asemenea, stirile Pro TV au castigat la categoria "Cea mai buna emisiune informativa" si la categoria "Stiri sportive".

Mandruta: «Nu trag pe nas!»

Cel mai sexy star TV a fost ales Mircea Radu de la "Antena 1", care i-a batut la puncte pe Virgil Iantu, Robert Turcescu si Cabral. La categoria "Cel mai reusit transfer TV", publicul "TV Mania" l-a desemnat castigator pe Lucian Mandruta, care a trecut de la "Pro TV" la "Antena 1".

Acesta si-a motivat succesul astfel: "Sunt baiat cuminte, nu trag pe nas si nu umblu pe la femei!" Daca Mutu l-ar fi auzit, suntem convinsi ca Mandruta ar fi scapat imediat o …balbuta de emotie.

Fosta gimnasta Andreea Raducan a fost considerata de public ca avand "Cel mai bun debut in televiziune", in timp ce Serban Huidu si Mihai Gainusa, realizatorii emisiunii "Cronica carcotasilor", au primit titlul "Cel mai reusit cuplu de prezentatori TV".

Cel mai bun serial TV este, in viziunea cititorilor "TV Mania", "Eu, tu, taticu’ si tataie", difuzat de postul "Antena 1", iar un premiu special a ajuns in acest an la comentatorii sportivi Cristian Topescu, Radu Naum si Radu Banciu. Acestea fiind spuse, asteptam editia viitoare.

Gardianul - 9 decembrie 2004

Cea de-a patra editie a premiilor TVmania s-a desfasurat marti seara la Teatrul "Ion Dacian" din Capitala. Premiantii au fost rasplatiti, dupa caz, cu cate un televizor, frigider sau cristale lichide. Amfitrionul serii a fost Mihai Calin.. PRO TV a fost postul care s-a ales cu cele mai multe premii.

Desi Andreea Esca este imaginea stirilor proteviste, premiul a fost ridicat de Andreea Liptak, Mihai Codreanu si Amalia Enache. in schimb, Leonard Doroftei a venit special sa-i inmaneze premiul Ralucai Arvat.

* Premiul pentru "cea mai sexy vedeta" a fost anuntat de Mihai Dobrovolschi, de la Radio Guerrilla. Dobrovolschi, slobod la gura, le-a cam luat peste picior pe nominalizate... El a afirmat ca Andreea Raicu a stat candva la carma echipei nationale de fotbal, aluzie la relatia pe care a avut-o aceasta cu Cristi Chivu.

Cu privire la relatia Andreea Marin - Ion Tiriac, Dobro a spus ca vedeta este cu "Nea Marin Miliardar". Nici Monica Birladeanu nu a scapat: Dobro a sustinut ca Monica s-a dus la Bobbywood, aluzie la calatoriile efectuate de aceasta la Hollywood si la relatia ei cu Bobby Paunescu.

* serban Huidu, Mihai Gainusa si grupul Divertis au absentat de la premiere pe motiv ca aveau filmari.

* Afland, se pare, ca nu va lua nici un premiu la aceasta editie a premiilor acordate de TVmania, Andreea Marin nu si-a facut aparitia la festivitate.

* Premiul special pentru cel mai interesant debut in cronica sportiva a fost inmanat lui Radu Naum si Radu Banciu, de catre Cristian Topescu, pentru comentariul la competitia sportiva "Turul Frantei" la ciclism, difuzata de Eurosport.

Lucian Mandruta, castigator la sectiunea "cel mai bun transfer tv", si-a justificat distinctia: "Sunt baiat cuminte, nu trag pe nas si nu umblu pe la femei."

Monica Birladeanu a castigat si in acest an titlul de "cea mai sexy vedeta tv", devansandu-le pe Nicoleta Luciu, Andreea Raicu si Andreea Marin. Vedeta nu a ajuns la timp la premiere, fiind retinuta la filmarile pentru "Caved In"

Castigatorii celei de-a patra editii a Premiilor TVmania

* Cea mai buna emisiune de stiri: PRO TV, stirile de la ora 19.00

* Cea mai buna emisiune de stiri sportive: PRO TV

* Cel mai reusit cuplu de prezentatori: serban Huidu si Mihai Gainusa

* Cea mai populara vedeta tv: Teo Trandafir

* Cel mai bun serial romanesc: Antena 1 - Divertis

* Cea mai simpatica mamica a anului: Teo Trandafir

* Cel mai reusit transfer tv:

Lucian Mandruta

* Cel mai bun debut: Andreea Raducan

* Cel mai sexy star tv: Mircea Radu

* Cea mai sexy vedeta tv: Monica Birladeanu 4 Premiu special: Radu Banciu si Radu Naum

Libertatea - 9 decembrie 2004