Mijlocasul brazilian al echipei AC Milan, Kaka, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul italian in anul 2004 de Asociatia Fotbalistilor din Italia (AIC). Internationalul brazilian a mai fost desemnat si cel mai bun jucator strain din Serie A, in timp ce titlul de cel mai bun fotbalist italian a fost obtinut de Francesco Totti, mijlocasul formatiei AS Roma.

Paolo Maldini (AC Milan) a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul italian, iar Pierluigi Collina a primit trofeul pentru cel mai bun arbitru. Cel mai bun tehnician din Serie A a fost desemnat antrenorul formatiei AC Milan, Carlo Ancelotti.

Premiul pentru cel mai bun portar din Italia a fost obtinut de Gianluigi Buffon, de la echipa Juventus Torino, iar Alberto Gilardino, atacantul echipei FC Parma, a fost ales cel mai bun tanar jucator din Serie A. In aceeasi zi, Italia saluta si revenirea unuia dintre "monstrii sacri".

Fostul selectioner al Italiei, Dino Zoff, a fost numit antrenor principal al echipei Fiorentina, in locul lui Sergio Buso, care era antrenor interimar dupa inlocuirea tehnicianului Emiliano Mondonico, la sfarsitul lunii octombrie. El nu a reusit sa amelioreze situatia in clasament a Fiorentinei, locul 15 in Serie A dupa infrangerea suferita pe teren propriu, 1-2, cu AS Roma.

Zoff va debuta pe banca tehnica a noii sale echipe miercuri, in mansa-tur a sferturilor de finala ale Cupei Italiei, cu AS Roma.