Ambasada SUA invita jurnalistii, joi 27 ianuarie, la un seminar intitulat “Perspective asupra prosperitatii Romaniei”, organizat impreuna cu Delegatia Comisiei Europene la Bucuresti si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) si sponsorizat de CHF International.

Premierul Calin Popescu Tariceanu, seful Delegatiei Comisie Europene in Romania Jonathan Scheele si Ambasadorul SUA J.D. Crouch vor sustine discursurile de deschidere. Seminarul incepe la ora 9:00 in sala Diplomat a hotelului Athenee Palace Hilton.

Jurnalistii interesati sa asiste sunt invitati sa soseasca incepand cu ora 8:00 pentru a se putea inregistra la intrare. Seminarul este deschis si pentru reprezentantii mass-media, insa acestia sunt rugati sa isi pastreze intrebarile pentru conferinta de presa organizata dupa eveniment.

La incheierea seminarului, jurnalistii sunt invitati la o conferinta de presa, care va incepe la ora 10:45, in sala Regina Maria a aceluiasi hotel. Conferinta va fi sustinuta de Premierul Calin Popescu Tariceanu, seful Delegatiei Comisie Europene Jonathan Scheele si Ambasadorul SUA J.D. Crouch.

Accesul la seminar si conferinta de presa se va face pe baza legitimatiilor de presa.

Pentru mai multe detalii puteti contacta biroul de presa al Ambasadei SUA la nr. 210 1603.