Se pare ca Valeriu Lazarov, prolificul realizator de programe de televiziune din Romania, nu-si poate vedea linistit de casnicia cu tanara lui sotie Augusta, caci sunt pe val o serie de plecari din firma condusa de acesta, si anume Prime Time World Bucharest.

Toate migrarile angajatilor din televiziuni au la baza, in special, remuneratia pentru munca depusa. Asa s-a intamplat si in cazul lui Lazarov. Gurile rele spun ca oamenii nu au fost rasplatiti corespunzator pentru munca prestata la emisiunea "Geniali" si ca atare au acceptat alte oferte.

Cum este si cazul scenaristului emisiunii "Din Dragoste" care si-a indreptat atentia catre postul Acasa TV. In aceeasi situatie se afla si producatorul emisiunii "Iarta-ma", Marian Ene, care a parasit compania Prime Time, zvonindu-se intre timp ca si pe Dana Mladin o bate gandul schimbarii.

Diana Cotoros, PR-ul firmei lui Lazarov, ne-a declarat ca zvonul "nu este adevarat. Sunt doar speculatii. Singurul adevar in toata povestea asta este ca producatorul emisiunii "Iarta-ma", Marian Ene, si scenaristul de la "Din Dragoste", au parasit firma. Fiecare din ei a facut aceasta alegere pentru ca au primit oferte mai bune din alte parti.

E o ocazie pentru ei sa se realizeze atat pe plan personal, cat si professional. Cat despre Dana Mladin, nu este adevarat nimic din ce se vehiculeaza. Ea lucreaza aici si nu are de gand sa plece. La noi totul e ok, iar daca oamenii muncesc la mai multe productii in paralel asta nu inseamna ca e o criza".

«Daca nu ne intelegem, plec…»

Se pare insa ca un sambure de adevar tot exista. Dana Mladin ne-a declarat ca momentan nu a parasit firma lui Lazarov, dar ca se afla in tratative. "Este adevarat ca au fost ceva miscari de trupe, dar nu este si cazul meu. Daca voiam sa plec o faceam pe 31 decembrie cand mi-a expirat contractul. Ne strangeam mainile atunci si ne vedeam fiecare de drumul sau.

Din cate am inteles, Valeriu Lazarov a fost foarte multumit de rezultatele emisiunii "Ciao Darwin" iar acum suntem in tratative pentru continuarea acestui proiect. Sunt discutii de inceput de sezon, chestii normale care se vor finaliza, probabil, astazi". Dana ne-a mai marturisit ca "daca nu ne vom intelege, voi pleca, iar daca ne vom intelege, voi ramane".

Firmele pe care Valeriu Lazarov le patroneaza in Romania, Prime Time World Bucharest si Sagitarius, au produs in ultimii ani emisiuni pentru Antena 1 si Romania 1, incercand sa-si largeasca aria de colaboratori. Astfel, a existat un contract cu B1 TV pentru emisiunea "Masina adevarului", colaborare ce s-a impotmolit din cauza unor neintelegeri de ordin financiar.

Din surse neoficiale existau unele indicii ca Valeriu Lazarov ar avea ceva probleme financiare in Spania, patria sa adoptiva.