Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca fundasul Mirel Radoi nu va fi vindut formatiei italiene Internazionale Milano sau altei echipe din strainatate pentru mai putin de zece milioane de euro.

"Radoi nu va pleca de la Steaua decit pentru zece milioane de euro. Daca nu, ramine la Steaua. Eu n-am venit la Steaua sa vind jucatori, sa fac tirg de jucatori. Eu am venit sa fac performanta. Cum sa-l dau pe Radoi la Inter sau in alta parte pe patru milioane? Pe 10 e altceva, pentru ca toate echipele mari vind jucatori. Dar Radoi nu va pleca nici cu un eurocent sub zece milioane.

Parerea mea e ca el e valoare mai mare, dar asta e", a spus Becali.

Patronul gruparii din Ghencea a aratat, luni, contractul de transfer al Adrian Neaga la formatia coreeana Chunnam Dragons, dar nu a dorit sa faca publica suma pe care o va incasa in urma acestei tranzactii. "Neaga va pleca indiferent de rezultatul meciului cu Valencia. El mai are contract cu Steaua inca 9 luni, daca mai stau il pierd, nu mai iau nici un ban pe el.

Pentru ce l-as mai tine? In plus, are 27 de ani. Pleaca si el, isi face viitorul, imi scot si eu banii pe care i-am bagat si cu asta basta. Neaga a ajuns la un nivelul maxim. Eu vreau jucatori de 18-19 ani care sa poata sa creasca. Credeti ca Neaga mai poate sa creasca mai mult fata de ce a jucat in tur? Are 27 de ani, asta e nivelul maxim al lui.

Eu am avut intotdeauna incredere in el, dar se termina contractul. Mai bine iau banii pe el si la revedere", explicat Becali.

Oficialul Stelei a mai spus ca nu sarbatoreste Sfintul Valentin: "Pe mine nu ma intereseaza sarbatorile astea importate de la americani, de la francezi, de la nemti, Sfintul Valentin sau Halloween. Pe mine ma intereseaza Pastele, Craciunul, care sint romanesti, atit".