Forumul Flamingo la Sinaia

de     HotNews.ro
Vineri, 18 februarie 2005, 0:00


In perioada 9-12 Februarie 2005, Flamingo Distribution Center a organizat cea de-a II-a editie a evenimentului Flamingo Reseller Convention - Corporate Edition, anunta un comunicat de presa dat joi publicitatii.

Sub motto-ul “Team To Win” , FDC a adus in prim plan noutati de ultima ora referitoare la solutii, produse IT si instrumente financiare destinate partenerilor sai ce adreseaza prin servicii si implementari IT hardware & software piata IMM si cea corporatista.


Evenimentul a beneficiat de prezenta reprezentantilor marilor producatori mondiali din industria IT – Microsoft, Intel, IBM, SMC, NEC, SONY, WD precum si de participarea la nivel de patronat a peste 50 de companii din Romania si Republica Moldova direct implicate in domeniul corporate IT&C.
Unul dintre polii de interes ai evenimentului - Forumul “Corporate Insights” – a avut ca si teme subiecte precum prioritatile legislative privind dezvoltarea sectorului IT&C, potentialul pietei si solutii de finantare existente in Romania.
Prezidiul a fost onorat de personalitati marcante ale industriei IT romanesti precum dl. ministru Zsolt NAGY (Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei), care a prezentat rolul strategic al MCTI in dezvoltarea diferitelor sectoare guvernamentale, si dl. deputat Varujan PAMBUCCIAN, seful comisiei parlamentare IT&C. Alte prezente notabile la acest forum: dl.

Valentin Negoita, presedinte APDETIC (Asociatia Prod. Si Distrib. De Echipamente de Tehnologia Informatiei si Comunicatii), dl. Calin Tatomir, analist IT si reprezentanti ai mediilor bancare.
Scopul evenimentului a fost atins prin punctarea suportului pe care FDC impreuna cu producatorii de talie mondiala dar si cu institutiile financiar-bancare il ofera segmentului IT corporate, corelat si cu strategia pe urmatorii ani a Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificata ISO 9001, atat pentru distributia de produse IT si Consumer Electronics cat si pentru proiectarea si productia de calculatoare.
In Romania firma detine o retea de 80 de magazine IT si Consumer Electronics si filiale in 41 de orase.

Conform datelor furnizate de IDC, Flamingo isi intareste pozitia de lider pe piata IT din Romania, numarul calculatoarelor asamblate in acest an urmand sa atinga 60.000 unitati, ceea ce va reprezenta o cota de piata de 25% din totalul sistemelor asamblate in Romania.

Din grupul Flamingo face parte cea mai importanta companie de distributie a produselor IT si Consumer Electronics de pe piata romaneasca - Flamingo Distribution Center, ce deserveste in prezent un numar de 1500 clienti activi si acopera intreg teritoriul tarii prin parteneri locali si prin cele 4 puncte de vanzare regionale,

fiecare beneficiind de personal si depozit dedicat.

Incepand din anul 1999, Flamingo are o prezenta activa si in plan international, avand in prezent subsidiare in Bulgaria, Croatia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia si Muntenegru.

Contact: Alexandru CIRLAN
Marketing Manager Flamingo Computers


48 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi