A aparut numarul din martie al revistei Tabu. Vedeta pictorialului este Dana Nalbaru. Ea s-a lasat transformata in Catwoman, nu s-a dat in laturi de la escaladari periculoase si nici nu s-a smiorcait cand a fost vorba de pozat intr-un frig cumplit (in rafinaria din Ploiesti, unde a avut loc shootingul, nu erau mai mult de cateva grade pipernicite).

S-a mulat perfect pe ideea noastra, mai ca si-a intrecut predecesoarele.

“Nu cred ca dragostea te pocneste asa ca si copita unui cal in cap si gata te-ai trezit indragostit. Trebuie sa fii probabil un personaj care se iluzioneaza puternic sa zici “m-am indragostit de o buburuza, de un buburuz si nu stiu cum sa fac sa-mi schimb regnul”. Prin intermediul limbajului comun se triaza relatiile. Asta e teoria mea despre dragoste.

Cine nu vrea sa creada in ea treaba lui, poate sa traiasca visand cai verzi pe pereti”. Asa declara Mara Nicolescu, actrita principala din “Filantropica” si “Italiencele”. Spune despre ea ca este un copil tampit, dar are si semne de femeie si printe toate astea, e si nevasta lui Nae Caranfil: “sunt om, uneori nici n-am constiinta faptului ca sunt neaparat femeie”.

Acum 14 ani a plecat sa cucereasca America. Azi, America e la picioarele ei. Sau, mai bine zis , la mainile ei. Vedetele stau la coada la usa salonului ei cosmetic ca sa-si aranjeze sprancenele. O invita in casele lor, la petrecerile lor, la nuntile lor. Jennifer Lopez ii e vecina si prietena. Cand a ajuns in America nu avea nimic. Acum are bani, glorie si o imensa afacere de dezvoltat.

Ea e Anastasia Soare, dar i se spune “regina sprancenelor”.

“Nu prea mi se intampla sa ma pierd cu firea. Dar, daca mi se intampla, ma duc acasa, imi iau la rasucit rotitele si imi spun:”Hei, Anastasia!” Am inceput sa gandesc ca un barbat. Barbatii asa gandesc. Deocamdata bussinesul este marea mea dragoste. Poate in doi-trei ani imi voi permite si sa ma indragostesc, dar deocamdata, nu”.

“Spui sau nu spui ca l-ai inselat?” Acesta este subiectul dosarului din martie din revista Tabu. Lili Sandu, logodnica lui Bogdan Stelea sustine: “O femeie daca are o aventura, eu cred ca se indragosteste, pe cand, pentru un barbat e un fapt consumat, se intoarce acasa, sotia-i sotie. Femeia pune pasiune si apar discutii in casnicie pentru ca se gandeste in partea cealalta.

Barbatul cred ca trece mult mai usor. Eu nu sunt absurda, stiu ca natura barbatilor asta e, asa sunt ei facuti, dar macar sa nu afli, s-o faca cu cap, sa nu suferi si sa nu-ti rada nimeni in nas cand iesi pe strada, asta-i cel mai important”.

Alexandru Papadopol a fost desemnat de revista Tabu macho-ul lunii, asa ca a fost ales sa fie subiectul pictorialului “Papi, the sailor man”.

Din iubire neinteleasa, dar mai ales neimpartasita, a ales sa plece pe mare, consolandu-se seara in compania unui pahar de rom, in asteptarea chemarii vreunei sirene ce-l va invata din nou dragostea cea mare si albastra.

Asa ca, frumoasa femeie de uscat, urmareste cu sufletul la gura singuratatea si tristetea acestui marinar si cheama-l trupeste catre tine! Valurile iti vor purta dorinta catre “Papi, the sailor man”, iar destinul va va aduce imbratisati in hamacul viselor fierbinti.