Compania de telecomunicatii ROMTELECOM va furniza lantului de farmacii Sensiblu, o retea de comunicatii -VPN MPLS si Internet, care va asigura la nivel national comunicatiile de date intre toate farmaciile Sensiblu.

“Acesta este un exemplu al noii orientari a ROMTELECOM catre solutiile de date si Internet, demonstrand inca o data capacitatea noastra de a furniza clientilor nostri solutii dedicate de transmisii date si Internet, la un standard inalt de calitate”, a declarat directorul executiv comercial al Romtelecom, Pieter Bakker.

Valoarea contractului este de 1,2 milioane dolari, iar durata acestuia este de 3 ani.

“ROMTELECOM va dezvolta infrastructura de comunicatii pentru lantul Sensiblu, prin crearea unei retele virtuale private de tip MPLS, ce va conecta si deservi sediul central si cele peste 100 de farmacii Sensiblu distribuite pe intreg teritoriul tarii”, a mai adaugat Pieter Bakker.

Pentru o cat mai buna functionare a retelei VPN MPLS si a serviciilor Internet, ROMTELECOM va oferi Sensiblu suport permanent atat pentru asistenta tehnica si interventii operative prin cei peste 5000 de experti tehnici prezenti in toate orasele din Romania cat si prin monitorizarea permanenta si proactiva.

“ROMTELECOM a dezvoltat acest proiect pe baza experientei sale considerabile in furnizarea de servicii de voce si de date, beneficiind de avantajul acoperirii nationale a noii retele MPLS”, mai spune directorul executiv comercial al companiei.

ROMTELECOM ofera solutii de comunicatii de date pentru peste 1000 de clienti din toate sectoarele de activitate ale economiei.