Cotidianul spaniol La Verdad noteaza, in editia sa electronica de miercuri, ca formatia Villarreal va intra pe teren in partida cu Steaua cu gandul de a razbuna Valencia, echipa eliminata de romani in 16-imile Cupei UEFA.

Cotidianul Mundo Deportivo noteaza ca Villarreal poate trece de Steaua daca va reusi sa pastreze "nivelul excelent de joc" din ultima perioada: "Villarreal este echipa momentului in Spania si vrea sa fie si in Europa. Pentru a reusi, trebuie sa pastreze si la Bucuresti acelasi nivel excelent de joc".

"Vor sa cucereasca Europa", titreaza La Prensa Grafica, in timp ce Diario de Leon noteaza ca Villarreal are incredere ca poate razbuna eliminarea Valenciei din Cupa UEFA.

"Dupa ce au eliminat pe Valencia, performanta care a dus la destituirea lui Claudio Ranieri, elevii lui Walter Zenga sunt convinsi ca pot trece si de Villarreal, desi spaniolii ocupa in clasament un loc care le-ar permite calificarea in Liga Campionilor si se dovedesc a fi invincibili pe El Madrigal atunci cand vine vorba de meciuri in Cupa UEFA",

scrie Diario de Leon, publicatie care adauga, eronat, ca mijlocasul stelist Dorinel Munteanu a evoluat in campionatul Spaniei.

Publicatia Periodico Mediterraneo noteaza, sub titlul "Submarinul, pregatit sa infrunte adevaratul infern", ca jucatorii echipei Villarreal sunt pregatiti sa infrunte presiunea de pe stadionul "Steaua". "La Villarreal toata lumea este constienta ca publicul prezent pe stadion va crea o presiune in plus.

Un alt element de presiune l-au reprezentat declaratiile patronului stelist Becali, care a promis ca Steaua ii va razbuna pe turistii romani care nu au putut intra in Spania.

In legatura cu acest aspect, nimeni din delegatia spaniola nu a vrut sa faca vreun comentariu, dar toti au apreciat, neoficial, ca aceasta este o incercare de a incalzi spiritele inaintea partidei de la Bucuresti", scrie jurnalul citat.