Ca romancele sunt femei frumoase nu mai e un secret nici pentru vedetele internationale. De-a lungul timpului s-a "auzit" de aventurile amoroase ale unor celebritati mondiale cu frumuseti nascute in Romania.

Cea mai fierbinte stire de acest gen a venit insa din Italia, unde o publicatie l-a surprins pe faimosul Enrique Iglesias alaturi de manechinul Liliana Pintilei, o bucuresteanca de 27 de ani, stabilita in Italia.

Daca pana acum cateva luni se vorbea de casatoria iminenta a starului latino cu la fel de faimoasa lui iubita, fosta jucatoare de tenis Anna Kurnikova, cu care forma un cuplu de peste trei ani, ziaristii italieni considera ca Liliana a "detronat-o" pe aceasta din inima fiului lui Julio Iglesias.

Cu toate ca formeaza de trei ani alaturi de fosta jucatoare de tenis Anna Kurnikova unul din cele mai fierbinti si mediatizate cupluri din lume, celebrul cantaret Enrique Iglesias a fost "dat peste cap" se pare de o romanca. Liliana Pintilei, al carei nume probabil nu spune nimic in Romania, e un fotomodel de succes in Peninsula, avand si aparitii la diverse emisiuni de televiziune.

De curand, revista italiana "Vip" a dezvaluit ca bruneta de 27 de ani, nascuta in Bucuresti, dar stabilita la Verona, a inlocuit-o pe blonda Anna in inima superstarului spaniol. Enrique si Liliana au fost vazuti si chiar fotografiati in ipostaze tandre la un festival desfasurat in Maroc.

Liliana, care a prezentat pentru unele dintre cele mai importante case de moda italiene si studiaza actoria la Roma, si-a lansat la inceputul acestui an un calendar sexy - demers rezervat in special celor mai frumoase, dar si celor mai populare femei din Italia - produs de Bruno Bevilacqua, cel care a realizat si un calendar similar pentru Victoria Silvestdt, fotomodel suedez si fosta iubita a

fotbalistului Bobo Vieri, de la Internazionale Milano.

Liliana viseaza la o cariera in televiziune Liliana, posesoarea unui trup de invidiat, petrece mult timp in sala de antrenament, unde isi pastreaza forma fizica prin body-building, dar si dans modern. Visul ei este acela de a-si construi o cariera in cinematografie sau televiziune.

Conform revistei "Vip", in Maroc Enrique Iglesias era foarte "prins" in farmecele romancei, parand a fi uitat complet de relatia lui cu rusoaica Anna Kurnikova, singura jucatoare din tenisul feminin care a devenit megavedeta fara a castiga macar un turneu in toata cariera, care, oricum, a luat sfarsit de doi ani.

Cu toate ca presa straina a dat ca sigura, de cateva ori, casatoria celor doua staruri, Enrique, care va implini 30 de ani la 8 mai, a marturisit intr-o declaratie facuta la inceputul acestei luni, citat de agentia spaniola de stiri EFE, ca nu are de gand sa se insoare cu Anna. "Ziarele ne-au Ťcasatoritť pana acum de vreo trei ori, desi nimic nu era adevarat.

Anna este o fata grozava, care s-a obisnuit cu felul meu de a fi, dar cred ca eu nu m-am obisnuit cu asta. Cand ma gandesc la cariera mea si la toate cate mai am de facut, imi dau seama ca nu sunt suficient de matur pentru a ma casatori si a intemeia o familie.

" Tinand cont ca afirmatiile faimosului fiu al lui Julio Iglesias au fost facute aproape in acelasi timp cu dezvaluirile privind relatia lui cu romanca Liliana Pintilei, s-ar putea sa nu fie vorba doar de o simpla coincidenta.

Sa fi pierdut Anna Kurnikova "meciul" pentru inima vedetei latino, in fata necunoscutei Liliana? Ziaristii i-au "casatorit" de cateva ori pe Enrique si Anna Idila dintre Enrique Iglesias si Anna Kurnikova a debutat furtunos la inceputul anului 2002. Frumoasa jucatoare (pe atunci) de tenis a aparut in videoclipul starului latino, "Escape".

Atractia dintre ei a fost evidenta, chiar daca, initial, barfitorii au spus ca spaniolului nu i-ar fi facut prea mare placere sa o sarute, in clip, pe Anna, pentru ca aceasta ar fi avut... cosuri. Ca nu a fost adevarat a dovedit-o faptul ca dupa colaborarea pentru clip cei doi au ramas impreuna, formand unul din cele mai mediatizate cupluri din lumea celebritatilor.

De-a lungul celor trei ani de relatie, presa i-a "casatorit", dar si despartit de cateva ori. In ianuarie 2004 au aparut informatii privind tradarea lui Enrique. Acesta ar fi cedat farmecelor unei actrite australiene, Emma Kearney, care s-a grabit sa spuna presei cat de "performant" e Enrique in pat.

Dupa nici o luna, ziarele au anuntat de aceasta data "tradarea" Annei, rusoaica fiind vazuta intr-un hotel din Las Vegas impreuna cu actorul Mark Wahlberg.

Intre doua barfe, Enrique a cumparat un "cuibusor" de locuit pentru el si Anna, in Hollywood, de 5 milioane $ si i-a daruit acesteia - lucru infirmat de unii apropiati ai cuplului - un inel de logodna cu diamant roz, in valoare de 5,4 milioane $. Zvonurile privind iminenta lor casatorie au razbatut din cand in cand in presa mondiala.

Nu mai departe de noiembrie 2004, cei doi au parut sa fi facut "pasul cel mare", cand unele surse au dat ca sigura casatoria lor in timpul unei vacante petrecute la Puerto Vallerta, in Mexic. Chiar Anna a confirmat stirea publicatiei US Weekly, dar Enrique a contrazis-o ulterior.

Poate ca insistenta Annei de a se vedea maritata cu celebrul ei iubit l-a facut pe acesta ca imediat dupa asa-zisa lor casatorie sa se lase "sagetat" de amorul pentru romanca Liliana Pintilei.