• Tarre ma tem ca e o maaaare cacialma... prea multe coincidente, prea multa implicare a social-democratilor in chestiune... si nu cred ca e doar ajutorul dezinteresat oferit colegului de partid - tatal jurnalistei. (Madalina)

  • Nu stiu cum sa-mi argumentez mai bine alegerea, dar cred ca daca as vota ca "ne iau de fraieri", iar in cele din urma romanasii nostri patesc ceva si se dovedeste a fi o actiune terorista, nu mi-ash ierta-o niciodata.... (Greuceanu)

  • Totul este doar subiect de presa. Nu mi se pare normal ca cineva sa zica ca a fost sunat sa i se ceara 4 milioane de $, iar pe postul arab ziarista de la prima tv sa zica ca nici nu este vorba despre bani. Cine incearca sa iasa in fata pe baza acestei intamplari ori este prost ori sigur este prost.

    Pentru ce se intampla ziaristilor nostri trebuie sa le multumim celor care ne conduc deoarece le place sa-i pupe pe americani intr-o zona care de multe ori, mai devreme sau mai tarziu, va elimina un gaz care sigur ne va scote din circuit. (Ionut)

  • Omul de afaceri de origine sirian, pentru o mai buna imaginne in romania; cea de erou. se gandeste ca poate scapa , devenind erou national, de acuzatiile care i se aduc. (felicia)

  • Aranjament intre "oamenii de afaceri"irakieni ptr.spalarea datoriilor la buget (a)

  • In momentul de fata aceasta operatiune este pusa de catre servicile secrete romane in colaborare cu alte agentii care au in IRAK persoane care incearca sa destabilizeze situatia politica si economica din aceasta tara. (LIR)

  • Cine ne iau de fraieri? teroristii, talharii, politicienii, serviciile secrete? E vorba totusi de trei romani rapiti in Irak. (gica)

  • Aveti chiar in revista presei un articol excelent conceput care pune inca o data degetul pe rana: ziaristi rapiti in goana dupa senzational intr-o lume straina lor laolalta cu teroristii pedepsitori, care-i rapesc intr-o lume tot mai comerciala si deci gata de orice doar pentru bani in ciuda oricaror alte reclame perverse pana la apeluri la umanitarism bugetar versus invocari de ideologii !

    Restul e o mare frectzie cu multzi fraieri !! detalii la:
    Un reality-show cu teroristi distruge mitul rebelilor islamisti
    (teksam)

  • Cred sincer ca este un scenariu bine pus la punct, ca cineva sa beneficieze din suma care "se va cere". Deh! romanul este taaaare inventiv cand vine vorba de bani. Sa de-a Dumnezeu sa nu fie asa, din mila pentru oamenii aia care sunt acum folositi. (anonim)

  • E saracie mare in irak,deci e normal sa apara si bande de talhari care sub "steagul" lui osama fura si rapesc oameni pt a cere rascumparare. parerea mea ca cine se duce intr-un stat ca irak sau israel trebuie sa isi asume anumite riscuri. (rares)

  • CRED CA MAJORITATEA (57%) ARE DREPTATE. MULTUMESC DOMNUL BASESCU. FRAIER - ASA SUNTEM PRIVITI "AFARA" IRAKUL " ARE NEVOIE DE NOI" (IOANA)

  • Ma si mira ca nu ne-au luat la ochi pana acum! ce credeam noi, toti au patit-o ca s-au luat in bot cu ei si noi defilam dezinvolt cand cu ei cand cu americanii cand cu NATO cand cu altele. nu avem incotro ca suntem intre rusi si americani si atunci trebuie sa invatam sa mai suportam si consecintele.

    mai ales ca reporterii care merg acolo ca toti ceilalti (sa fim seriosi un pic!) o cam fac tot pentru bani si nu de amoru artei.

    beleaua e ca platim noi toti ceilalti cu bugetul public pentru rascumparari care nu se stie incotro o vor lua ! si parca, pentru niste orfelini chiar si pasionati de ziaristica sau de dolarii pentru care-si risca pielea, nu merita sa dam atatia alti bani gramada atunci cand nu prea avem de spitale, civilizatie sau bani de puscarie si streang pentru ai nostri autohtoni si criminali loco.

    fiecare meserie isi are riscul ei si de ziaristii nu vad de ce ar trebui sa faca musai exceptie ??

    poate doar pentru ca presa si gura lumii e in mana lor ??? nu seamana a sadism cat a santaj ! daca tot se duc acolo pentru bani de ce nu ar avea soarta si riscurile celor ce de exemplu merg in gherile sau ca militari, doctori etc profesionisti carora la belea nu cred ca le da careva atatia bani sa scape..

    altfel cum sa procedam cu restul de ziaristi dar si militari care vor urma ?? ce scrie in contractul lor de fapt ?? si de ce altfel decat la altii ??

    e bine sa cream un precedent si sa dam apa la moara speculantilor care acolo sunt mii si mii ? ne asumam o raspundere cand ne aruncam cu capul inainte dupa senzational ?? sau dupa bani mai multi daca scapam ? as vrea sa vad si eu care ziarist sau guvernant ar putea raspunde coerent la astea !!!... (teksam)

  • Ne iau de prosti totul este o mare farsa menita sa impresioneze opinia publica sunt satula de politica (carmen)