Premiera piesei "Petrecere intr-un pian cu coada" prezentata pe scena Teatrului Nottara, va avea loc sambata 23 aprilie, ora 19, la Sala "Horia Lovinescu". Spectacolului este o comedie muzical-metafizica de Mihai Ispirescu, in regia lui Alexandru Repan. Spectacolul cu o distributie de zile mari, in care actorii vorbesc, rad, sufera, canta si danseaza poate fi o alegere buna pentru weekend.

Un spectacol despre viata si moarte, un spectacol de "rasu’-plansu’ ", un spectacol despre trecutele iubiri, despre trecutele vremuri, despre un prezent dorit, dar inaccesibil… Un spectacol cu o distributie de zile mari, in care actorii vorbesc, rad, sufera, canta si danseaza pentru dumneavoastra…

Regia: Alexandru Repan.

Decorul: Hannes Schuller.

Costumele: Anca Paslaru.

Muzica originala: George Marcu.

Coregrafia: Andreea Duta.

Cu: Camelia Zorlescu, Jojo, Andreea Macelaru-Sofron, Stefan Radof, Alexandru Repan, Ion Haiduc, Rares Stoica, Mircea Teodorescu, Dorel Goleanu, Traian Radu.

Canta formatia SKARA-OTZKY: Dinu Radulescu (clape), Roman Bogdan Alexandru (saxofon), Alex Tomaselli (chitara electrica); danseaza trupa YE-LE-LE: Andreea Novac, Alexandra Badea, Raluca Popa, Elena Paun.