Consola PlayStation Portable a devenit inca un mediu de stocare a materialelor erotice. Si asta dupa ce Playboy Enterprise a anuntat ca va furniza fotografii si filmulete special editate pentru PSP.

Dupa cum se arata intr-un articol Zdnet, prima vedeta Playboy care va "intra" in PSP va fi Amy Sue Cooper, cea care anul trecut a fost desemnata CyberGirl. Potrivit site-ului playboy. com, serviciul "PlayboyStation Portable" este gratis, daca vrei sa descarci imagini "decente". Pentru galeriile "premium" insa, cei interesati trebuie sa plateasca.

Anul trecut in decembrie, Playboy a creat "iBod", serviciu pentru utilizatorii de iPod photo. Lansat in SUA pe 24 martie, PSP s-a vandut in peste 600.000 de exemplare intr-o saptamana, generand peste 150 milioane de dolari. Gadgetul PSP ofera sunet stereo si un ecran color de 4.3 inci. Sony spera ca va atrage nu numai fanii jocurilor, deoarece ofera optiunile: video, muzica si fotografii.

Pachetul "Value Pack" (250 USD) include card de memorie si o copie a filmului "Spider-Man 2" pe discul de 1.8 GB, mai multe accesorii si husa din material textil, un card de memorie Memory Stick de 32 MB si o pereche de casti. In Japonia, PSP a fost lansat in luna decembrie, Sony comercializand peste 1,2 milioane de exemplare pana in prezent.