Corneliu Vadim Tudor a declarat, pentru Realitatea TV, ca nu se poate vorbi despre o criza in partid, ci mai degraba despre o tentativa de puci, "orchestrata" de mafia din PSD. El a precizat ca s-a retras de la sefia PRM in luna martie, pentru a fi semnat tratatul de aderare la Uniunea Europeana, urmand apoi sa revina in functia de presedinte al partidului.

Totodata, Vadim Tudor a mai adaugat ca l-a avertizat pe Ciontu despre aceasta intelegere, pe care a luat-o dupa ce a discutat atat cu consilierii sai, cat si cu inalti oficiali de la Bruxelles.

"Pe Ciontu l-am dat afara, eu sunt in continuare presedintele partidului, pentru ca nu e o hotarare definitiva a magistraturii in aceasta privinta. Sambata, la Consiliul National, se va rezolva totul, pe Ciontu si Stanciu nu ii sprijina nici macar familiile lor", a mentionat Corneliu Vadim Tudor.

La randul sau, Corneliu Ciontu a declarat ca Vadim Tudor "minte" atunci cand declara ca a existat o intelegere referitoare la revenirea senatorului la conducerea partidului, dupa semnarea Tratatului de aderare.