Spre deosebire de vedetele noastre, femeile de la Hollywood sunt rasfatate de iubitii lor cu unele cadouri ce depasesc cu mult imaginatia noastra. Daca, in Romania, cantaretele, actritele sau vedetele de televiziune primesc cate un inel de cateva zeci de mii de euro, tam-tam-ul creat in jurul acestui eveniment este de proportii.

Ce sa mai zicem atunci de inelele primite de vedete precum J.Lo sau Paris Hilton, care valoreaza cat cinci apartamente de lux in centrul Bucurestiului sau o masina ultimul racnet si un yaht?

Una dintre fericitele posesoare a unei astfel de bijuterii este cantareata Jennifer Lopez. Ea a primit cadou de la sotul sau, Marc Anthony, cu ocazia primei aniversari de cand au devenit sot si sotie, un inel in valoare de 1 milion de dolari.

Lopez, aflata la cea de-a treia casatorie, a sarbatorit duminica trecuta prima aniversare alaturi de cantaretul latino. Cuplul de vedete au socat Hollywood-ul si s-au casatorit in secret in Beverly Hills. Casatoria a survenit la doar patru luni dupa ce artista se despartise de actorul Ben Affleck.

Un prieten al cuplului a declarat pentru revista americana "Star" ca "poate sa para bizar, dar Jennifer si Marc nu au fost deloc logoditi, ei practic au sarit peste aceasta etapa si au ajuns direct in fata altarului. Marc i-a oferit sotiei sale, cu ocazia aniversarii lor, un inel creat special pentru ea, de Neil Lane. Inelul este superb si intrece orice asteptari.

Jennifer a fost extrem de fericita in momentul in care l-a primit", a mai spus acesta.

Mostenitoarea imperiului Hilton se poate lauda insa cu un inel de logodna, cu mult mai scump decat al cantaretei Jennifer Lopez. Paris Hilton a primit un inel de logodna, de la viitorul sot, tot "un paris" si el, multimilionarul grec, Paris Latsi, o bijuterie ce valoreaza nici mai mult, nici mai putin de 5 milioane de dolari.

Grecul ce urmeaza sa intre in celebra familie Hilton a avut de facut o alegere foarte grea, hotarandu-se in cele din urma ca inelul care i-ar veni cel mai bine iubitei sale pe deget este o bijuterie din platina, incrustata in diamante.

Nici Christina Aguilera nu a fost "scutita" de o astfel de surpriza. Logodnicul acesteia, Jordan Bratman, i-a oferit vedetei un inel in valoare de 600.000 de dolari. Cu toate ca a fost magulita de cadoul primit, cantareata a marturisit ca nu se grabeste insa sa faca pasul decisiv.

Ea o condamna pe rivala ei, Britney, de alegerea facuta si mai spune ca nu vrea sa ajunga asa repede la altar si pentru ca nu vrea sa fie acuzata ca o copiaza pe cea despre care tocmai a declarat ca "s-a aruncat in bataia pustii".

Aguilera a declarat celor de la "America’s Jane" ca "Jordan este singurul barbat care ma poate face sa ma gandesc la casatorie, dar nici macar acest lucru nu-mi intareste convingerile ca trebuie sa fac acest pas acum".