Rezultatele ultimei licitatii de atribuire de licente auto pentru transport persoane s-a soldat cu multe nemultumiri. O serie de transportatori se pregatesc sa conteste in instanta rezultatele si procedura prin care a fost facuta selectia deoarece sint de parere ca au fost favorizate anumite firme.

13 autocare si 13 microbuze trebuia sa contina parcul al transportatorilor candidate la licitatia pentru licentele de transport in Rimnicu Vilcea, conform unei hotariri a Consiliului Judetean Vilcea. „O singura firma din Rimnicu Vilcea are un asemenea parc auto, mai precis firma Antares, a deputatului Dumitru Becsenescu, care de altfel a si cistigat licitatia.

Astfel, firmele care detineau pina in momentul licitatiei acele trasee nici nu au fost primite la licitatie", spune reprezentantul firmei Macdan Service, una dintre firmele pagubite.

Reprezentantii citorva firme din Rimnicu Vilcea au venit ieri in Bucuresti, la directorul Autoritatii Rutiere Romane, Ioan Tatar, pentru a contesta rezultatele licitatiei. „ARR nu poate face momentan nimic. Noi am contestat in instanta hotarirea CJ Vilcea si am cistigat. Nu mai stim cui sa ne adresam", spune si directorul firmei Bus Trans, si el pagubit.