Contractul lui Olaroiu cu Poli Timisoara a fost reziliat. Desi initial tehnicianul a fost demis pentru un presupus blat cu Steaua in ultima etapa din Divizia A, oficialii de la BkP au precizat ca este vorba doar de o noua intelegere. Viorel Moldovan confirma insa ca a fost ofertat pentru postul de antrenor.

Suspectat ca a facut blat in meciul cu Steaua, in urma caruia echipa din Ghencea a devenit pentru a 22-a oara campioana Romaniei la fotbal, Cosmin Olaroiu a fost demis pentru citeva ore de la Politehnica Timisoara. „Olaroiu a fost demis.

Ne-am saturat de suspiciunile asupra meciului cu Steaua, iar firma Balkan Petroleum (BkP) nu vrea sa se asocieze cu astfel de practici", declara presedintele de la Politehnica Timisoara, Emil Rosianu.

Citeva ore mai tirziu, dindu-si seama de gravitatea gestului si de implicatiile acestuia, Rosianu si-a nuantat declaratiile: „Intr-adevar, i-am reziliat contractul lui Olaroiu, dar pentru a face altul nou, pentru ca altele sint obiectivele pentru noul sezon competitional.

Ne deranjeaza toate aceste suspiciuni de blat, pentru ca societatea noastra a bagat prea multi bani pentru a ajunge sa obtina o astfel de imagine".

Viorel Moldovan a confirmat, Dobos a infirmat

Demiterea lui Olaroiu a fost infirmata si de Toni Dobos: „Nu sint drogat si nici nebun. Olaroiu ramine la Poli. Rosianu a glumit", desi Viorel Moldovan declarase urmatoarele: „M-a sunat Rosianu pe la prinz si mi-a propus sa fiu jucator-antrenor. Situatia e confuza in momentul de fata. Presedintele a luat o decizie, insa sper sa revina asupra ei. Vreau sa continui cu Oli la Timisoara.

Am primit vestea si incerc sa il conving pe presedinte sa revina asupra deciziei. Oli e intr-o situatie dificila acum, din cauza unor declaratii iresponsabile ale lui Gigi Becali, care au adus multa tensiune la Timisoara. In momentul de fata ma gindesc sa fiu doar jucator, nu antrenor. Sper sa continuam ce am inceput la Timisoara".

Din Italia, Olaroiu spune ca a fost o gluma

Aflat in Italia, la cursuri de specializare, Olaroiu a confirmat varianta semnarii unui nou contract, avansind ideea unei farse: „Ati fi vrut voi, dar din nefericire pentru voi, ziaristii, nu s-a intimplat asa. Rosianu si Moldovan rid de voi. Am avut mai multe discutii cu presedintele si nu s-a pus problema demiterii. Este vorba doar de un nou contract intre mine si Politehnica Timisoara."