Industria de BI (Business Intelligence) este una dintre pietele software care se dezvolta si se modifica rapid. In consecinta, a crescut in mod dramatic nivelul confuziei si a perceptiei gresite despre ceea ce pot astepta organizatiile de la vanzatorul lor de BI.

Business Objects a creat BI Bill of Rights, un document puternic ce ofera tuturor organizatiilor posibilitatea de a intelege ce ar trebui sa astepte de la un furnizor de BI.

Business Objects crede ca orice consumator de business intelligence, fie ca e vorba despre o implementare de astazi, fie ca este vorba despre o achizitie pentru maine, are dreptul la o platforma BI care ii permite organizatiei sa isi atinga intregul potential de business intelligence.

"Drepturile sunt universale. Drepturile sunt ceva ce toti barbatii, femeile, companiile si organizatiile ar trebui sa ceara. Din aceste considerente Business Objects a creat BI Bill of Rights.

Ne aliniem la aceste drepturi si ele reprezinta promisiunea noastra facuta celor ce utilizeaza produse Business Objects" a declarat Rene Bonvanie, chief marketing officer la Business Objects.

Business Objects BI Bill of Rights:

I. Dreptul la o platforma unica, integrata care acopera intregul spectru al capacitatilor BI

II. Dreptul la o platforma BI creata pe arhitectura moderna orientata catre servicii

III. Dreptul la o platforma BI ubicua

IV. Dreptul la BI care intelege procesele de afaceri

V. Dreptul la o platforma BI care lucreaza asa cum lucrati dumneavoastra

VI. Dreptul de a crea orice raport din orice sursa de date

VII. Dreptul la o platforma BI cu management al performantei integrat

VIII. Dreptul la upgrade

IX. Dreptul de a avea si impartasi BI Best Practices

X. Dreptul de a accesa informatia in care aveti incredere

XI. Dreptul la BusinessObjects XI