Intocmai ca Pasarea Phoenix, clubul Bamboo renaste din propria cenusa. Asa a sunat invitatia la petrecerea de reconstructie a complexului amintit.

DUPA CINCI ZILE. Cei doi asociati, Catalin Botezatu si Joshua Castellano, au spus ca vor reface clubul din temelii. Deocamdata s-a deschis doar terasa, miercuri seara, la cinci zile de la incendiu. Au venit o gramada de vedete, prima sosita a fost nimeni alta decat Teo Trandafir. Toata lumea a ramas cu gura cascata, stiut fiind faptul ca Teo nu onoreaza petrecerile mondene.

Daniel Buzdugan s-a aflat in postura de prezentator pentru cele doua colectii de moda – Promod si Mango. Toata floarea cea vestita a designerilor a semnat condica: Mihai Albu, Rita Muresan, Romanita Iovan, toti insotiti de partenerii de viata, surorile Vlasov, Razvan Ciobanu, Delia, Irinel Columbeanu, Oana Roman, Cabral, Andra sau Cream.

Gazdele au crezut ca distractia va dura vreo doua ceasuri, insa, pe la ora 2:00, petrecerea era in toi. Invitatii au spus ca vor veni in continuare pe terasa de la malul lacului, chiar daca vor gasi aici doar o umbreluta.