Continuarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors costa 100 milioane de euro

de     BaniiNostri.ro
Luni, 1 august 2005, 0:00


Pentru continuarea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors, Ministerul Finantelor Publice va contracta un credit extern in valoare de 100 milioane de euro de la Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG si Calyon Corporate and Investment Bank.

Perioada de acordare a creditului este de 12 ani, dintre care 4 ani reprezinta perioada de gratie.

Ratele de rambursare a imprumului sunt in numar de 17, egale, consecutive si platibile semestrial, prima rata urmand sa fie achitata la 4 ani de la data intrarii in efectivitatea a Acordului de imprumut.

Ministerul Finantelor Publice a selectat oferta financiara facuta de Reiffeisen Zentralbank Osterreich AG si Calyon Corporate and Investment Bank dupa ce s-au parcurs etapele legale.

In ceea ce priveste rambursarea creditului extern de 100 milioane de euro, precum si plata primelor de asigurare, a dobanzilor, a comisioanelor si a altor costuri aferente acestea se vor asigura prin bugetul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, in limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie.34 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi