MEC a publicat lista targurilor internationale pe anul 2006, finantate de la bugetul de stat

de     HotNews.ro
Vineri, 12 august 2005, 0:00

Documente:
Lista targurilor si expozitilior internationale pentru anul 2006
(12.08.2005) DOC
Ministerul Economiei si Comertului si Consiliul de Export au avizat programul de participare la targuri si expozitii internationale a agentilor economici pentru anul 2006.
Cheltuielile legate de organizarea standului, de transport, formalitati si taxe vamale, manipulari si depozitare pentru mostrele expediate in regim de export temporar sunt suportate integral de la bugetul de stat prin fondul destinat promovarii exporturilor romanesti.

De asemenea, pentru un delegat din partea fiecarei firmei participante cheltuielile de transport si cazare pe perioada targului vor fi asigurate in proportie de 50%.
Firmele interesate pot depune cererile de participare in perioada urmatoare la sediul Ministerului Economiei si Ciomertului.La aceste manifestari au drept de participare urmatoarele categorii de companii:

1) firmele care au in obiectul de activitate operatiuni de export;
2) nomenclatorul de export corespunde cu profilul targului la care se solicita participarea;
3)produsele sunt de conceptie proprie, de calitate si cu valoare adaugata mare;
4)au realizari la export in anii anteriori, cu exceptia firmelor nou-infiintate; au rezultate pozitive privind eficienta participarii la targuri si expozitii cu sprijin de la bugetul de stat, in cazul prezentei la astfel de actiuni in anii anteriori.33 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version