C.R.B.L (Come Ride Black Label), Hip Hop USA si Blue Buffalo au organizat in data de 20.08.2005 la Plaza Romania prima editie a miscarii "Hip-Hop Live Art". Graffiti, breakdance, dj, mc si beat box sunt principalele elemente ale culturii hip-hop prezentate prin acest eveniment.

Graffiti. Evenimentul a debutat cu un concurs de graffitii cu tema „Stop terrorism”. Au participat 20 de echipe, fiecare dintre aceasta incercand sa-si arate indemanarea. Castigatorii sunt : locul 1- Brasov, locul 2 - Cluj Napoca, locul 3 – Bucuresti. Juriul a fost compus din C.R.B.

L, din partea Come Ride Black Label, „Shakespeare” (BlueBuffalo), Francezu’ (trupa Simplu), Dana (Hip Hop USA). Premiile au fost in valoare de aprox. 20 de milioane lei vechi, constand in spray-uri speciale, markere, blocuri de desen pentru graffiti, masti si accesorii, cd-uri oferite de Rul.

Breakdance. Trupa SIMPLU si BIG BOUNCE au aratat publicului ca break dance-ul a evoluat in ultimii ani si pot reprezenta Romania la Boty (Battle of the Year – cea mai importanta competitie a break-erilor din toata lumea).

Dj. DJ UNDOO este cel care a pus muzica pentru B-boy, direct de pe platane.

Mc ( Master of ceremony). Pe scena au urcat reprezentanti ai miscarii hip-hop din Romania precum: PUYA (sub numele de La Familia), PACHA MAN, RACLA, C.R.B.L, ALEX, C.I.A, FUNKTASTICS si INTERVENTII LIRICE.

Beat Box. Singura trupa de beat box din Romania, instrUMAN a urcat pe scena spre deliciul publicului si a facut un show de zile mari. instrUMAN (Sharpe, Phlo, Camuflatu’, Mugur si Laura) au cantat 2 remix-uri celebre impreuna cu publicul: Killing me Sofltey (Fugees) si Stand by me.

A fost prezent si lotul national de baschet feminin venit sa sustina evenimentul. Ii uram succes la finala europeana ce se va desfasura in curand.

Come Ride Black Label, intr-un cuvant C.R.B.L sustine miscarea hip-hop din Romania incercand sa le arate acestora ca si pe strada exista arta. Si nu uitati "Only the strong survive".

mesaj trimis de Andreea Mihai