Noi directori numiti la institutele culturale romanesti din strainatate

de     HotNews.ro
Luni, 5 septembrie 2005, 0:00


Avand in vedere necesitatea eficientizarii retelei institutionale de promovare a imaginii Romaniei prin cultura, precum si nevoia imbunatatirii performantelor institutelor culturale romanesti din strainatate, secretarul de stat in MAE, Valentin Naumescu, si presedintele Institutului Cultural Roman, Horia Roman Patapievici, au

convenit un plan de evaluare, din perspectiva manageriala, a activitatii directorilor de institute, pe baza rapoartelor trimise de acestia pana la data de 15 septembrie a.c.

In acest sens, dupa data mentionata, se va reuni o comisie mixta MAE-ICR, din care fac parte, ca reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, domnul Valentin Naumescu, secretar de stat, domnul Daniel Gosea, director general pentru management financiar-logistic, si doamna Diana Turconi Bubenek, director adjunct al directiei relatii culturale, educationale si stiintifice.

In cursul acestui an au fost deja numiti noi directori de institute, buni cunoscatori ai mediilor culturale in care isi desfasoara activitatea: Bogdan Stefanescu (director adjunct) la ICR New York, Madeea Axinciuc (director) si Andra Moisescu (director adjunct) la ICR Tel Aviv, Mihai Maxim (director) si Calin Felezeu (director

adjunct) la ICR Istanbul, iar Radu Portocala si Carmen Bendovschi urmeaza, in cel mai scurt timp, sa preia conducerea institutelor de la Paris si, respectiv, Viena.

Conform Legii 356/2003 privind infiintarea, organizarea si functionarea Institutului Cultural Roman, noii directori sunt numiti prin ordin comun al MAE, MCC si ICR, la propunerea presedintelui ICR.














89 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri