Luni seara, Nicoleta Luciu, interpreta personajului Sonia din „Lacrimi de iubire", cea de-a doua telenovela romaneasca, difuzata de postul Acasa TV, a oferit telespectatorilor una dintre cele mai importante scene de dragoste din serial. In „Lacrimi de iubire", Luciu este iubita lui Mihai, personajul interpretat de Lucian Viziru.

Una dintre cele mai asteptate scene de dragoste din film s-a consumat in episodul difuzat de Acasa TV la inceputul acestei sapta mani. Dupa ce multi au vazut-o pe Nicoleta nud, in ipostaza de vedeta „Playboy", acum, curiosii au putut-o vedea pe fosta iubita a lui Dinu Maxer pe jumatate goala in telenovela, mai precis de la bust in sus.

De fapt, acesta a fost si unul dintre motivele care a produs ruptura in cuplul Maxer-Luciu. Dinu nu a suportat gandul de a o vedea goala pe Nicoleta in bratele lui Lucian Viziru, iubitul ei din telenovela. Sonia si Mihai, personajele interpretate in „Lacrimi de iubire" de Nicoleta si, respectiv, Lucian, au facut dragoste.

Sanii „bombei sexy" au fost oarecum la vedere si au ridicat astfel audienta postului Acasa TV, in intervalul 20.30-21.30, orele de difuzare a telenovelei.

Protagonistii scenei fierbinti nu au lasat „la vedere" prea mult din goliciunea lor. S-au sarutat patimas, s-au strans in brate si s-au mangaiat tandru, rezervandu-ne probabil, pentru episoadele viitoare, alte surprize.