Antrenorul Ioan Andone a debutat cu o victorie in campionatul Ciprului, echipa sa, Omonia Nicosia, invingand, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formatia Dighenis Akritas Morphou, la care sunt legitimati romanii Adrian Falub, Stefan Apostol si Viorel Domocos, intr-un meci din etapa a 14-a.

Tehnicianul roman s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai, pe care a apreciat-o ca fiind superioara celei din meciul cu ENP, din Cupa Ciprului. "Am progresat fata de meciul trecut, dar sunt convins ca putem mai mult decat am aratat in aceste doua jocuri.

Este nevoie de multa munca la antrenamente, ceea ce si facem de cand am preluat echipa. Trebuie sa ii intelegem pe jucatori, pentru ca au muncit mult in ultimele zile si au fost foarte obositi.

In plus, si eu sunt intr-un moment in care incerc sa gasesc cea mai buna formula de echipa si sa speculez cat mai bine calitatile jucatorilor", a spus Andone. Tehnicianul a precizat ca nu va aduce jucatori romani la Omonia decat daca va fi convins ca acestia merita.