Marisca si David vor concura, in 2006, pentru OMV CEE World Rally Team in doua etape din CM de raliuri la grupa N.

Noul regulament FIA referitor la grupa N, care permite unei echipe sa foloseasca piloti diferiti pe parcursul unui sezon competitional, a fost speculat imediat de cei de la OMV. Acestia au decis sa-i arunce in lupta pentru puncte si pe cei mai buni piloti din centrul si estul Europei.

Iar intre ei se numara romanii Bogdan Marisca si Claudiu David, care vor lua startul, in 2006, la doua etape din CM de raliuri.

Bogdan Marisca, cel care a devenit campion absolut al Romaniei anul trecut, va concura pentru OMV CEE World Rally Team in Raliul Acropolelor, programat in perioada 2-4 iunie, in timp ce Claudiu David, campion la grupa N 1,6, va participa la Raliul Australiei (27-29 octombrie).

Alaturi de cei doi romani vor mai lua startul bulgarul Jasen Popov, cel care a fost prezent in luna decembrie 2005 la OMV Rally Show de la Sibiu, si cehul Stepan Vojtech.

Numele celorlalti doi piloti ai echipei vor fi anuntate ulterior, OMV CEE World Rally Team concurind in sase din cele opt etape incluse in calendarul mondial al grupei N. Toate echipajele vor beneficia de sprijinul celor de la Stohl Racing, preparator care se ocupa si de masinile echipei OMV-PETROM, inscrise in CNR.