Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" organizeaza duminica, 22 ianuarie, orele 11.00, Festivitatea de premiere a lucrarilor prezentate in cadrul expozitiei "Gala Intalnirilor de Duminica".

Temele pentru acasa realizate de-a lungul anului de catre copiii participanti la editia 2005 a programului interactiv si interdisciplinar dedicat familiilor - Intalnirea de duminica – sunt expuse in holul central al Muzeului unde au putut fi admirate incepand cu data de 18 decembrie 2005. Expozitia se va inchide marti, 24 ianuarie.

Lucrarile copiilor sunt prezentate pe sase SECTIUNI: Pictura si Desen; Muzeologie – Diorame; Colectii particulare; Fotografie originala; Restaurare piese si Material didactic confectionat de copii.

Pe langa cele sase premii, cate unul pentru fiecare sectiune, cea mai apreciata lucrare expusa, va primi Premiul de simpatie al publicului si va fi aleasa pe baza voturilor stranse in urna in care publicul vizitator a putut vota.

Premiile acordate constau in rechizite, carti de zoologie si enciclopedii asigurate de catre sponsorii traditionali ai programului: Editura Egmont-National Geographic Junior si Fundatia Diverta.

Muzeul National de Istorie Naturala 'Grigore Antipa' este o veche institutie culturala, de educatie si cercetare stiintifica. In ultima vreme muzeul se remarca prin dinamism, organizand manifestari inedite, interactive, pentru vizitatori de toate varstele