Dan Ioan Popescu a demontat duminca, intr-o conferinta de presa, toate acuzatiile pe care anchetatorii i le aduc in dosarul averii. „Stau cu fruntea sus in fata oricarei instante de judecata", a declarat fostul lider al social democratilor bucuresteni.

Deputatul PSD a explicat, din nou, de unde provine milionul de euro din averea sa pe care anchetatorii spun ca nu-l poate justifica. El a reafirmat ca toate actiunile sale au fost corecte si a spus ca are toate actele care sa-i sprijine afirmatiile.

Deputatul PSD a explicat ca neconcordantele in calculele anchetatorilor provin din diferentele de curs valutar si a explicat ca i s-ar fi cerut stampila pe un extras de cont, ceea ce conform procedurilor bancare, spune Dan Ioan Popescu, nu este posibil.

El a reafirmat ca a prezentat sute de dovezi la dosar despre care spune ca nu mai crede ca este un dosar politic ci spune ca este facut "din incompetenta sau rea vointa".

In plus, deputatul PSD este foate nemultumit ca motivarea deciziei prin care a fost trimis in judecata a fost facuta publica pe Internet.