"Punk Rock Show" se muta in California. Hefe porneste spre Long Beach in vizita la "Skunk Records", o casa de discuri ce impresioneaza de ani buni in zona punk. Emisiunea se va difuza miercuri seara incepand de la ora 23:00 si in reluare, sambata, de la 23:00.

Cine nu a auzit de "Sublime", o uriasa trupa de ska punk combinat cu reggae, dub si hip-hop? Trupa s-a format in 1988 undeva pe plaja californiana cand s-au intalnit trei baieti: Bud Gaugh - tobe, Eric Wilson - bass si legendarul Bradley Nowell, plus un caine dalmatian pe nume "Lou".

"Sublime" a schimbat perceptia despre muzica nu numai in randul fanilor devenind mai mult decat o simpla formatie, fiind vorba despre un mod de viata. Grupul a scos o serie de albume foarte bune, dar fara indoiala, auto-intitulatul album din 1996 a facut din "Sublime" o legenda.

Din pacate, solistul Bradley nu s-a putut bucura de succesul discului, plecand dintre noi in mai 1996 in urma unei supradoze.

Bradley a pus bazele casei de discuri "Skunk Records" impreuna cu Miguel, nimeni altul decat managerul celor de la "Sublime". "Skunk Records" a continuat si dupa moartea lui Bradley sa lanseze trupe tari precum "Long Beach Dub Allstars", "The Ziggens", "Slightly Stoopid", "Dubcat" sau "L.B Shortbus", toate disponibile intr-o noua editie "Punk Rock Show" la CITY FM.