In primul tur al semifinalelor Challenge Cup, echipa de handbal masculin Steaua a invins, pe teren propriu, cu scorul de 30-28 puternica formatie croata Agram Medvescak.

In fata a 6.000 de spectatori care au umplut pana la refuz Sala Polivalenta cu o ora inainte de meci, dar si aproximativ 500 de fani care nu au mai reusit sa asiste la meci, "militarii" au dominat partida, insa rezultatul final ii avantajeaza mai degraba pe oaspeti.

Valoarea echipei ex-iugoslave (Croatia este campioana olimpica en-titre!) a fost demonstrata in principal prin jocul defensiv, dar si in conditiile acestea cel mai bun jucator de pe teren a fost aparatorul buturilor steliste, Stefan Laufceag.

La finalul intalnirii, portarul ros-albastrilor adunase nu mai putin de 18 interventii reusite. "Croatii sunt favoriti acum la calificare, dar vom face tot ce ne sta in putinta si la Zagreb ca sa ne calificam", a declarat Laufceag.

Basescu, in tribune impreuna cu Belu si Bitang

In tribuna si-a facut prezenta la un moment dat si Traian Basescu. Era minutul 17 cand, primit cu aplauze, presedintele s-a asezat langa consilierii sai pe probleme de sport, Mariana Bitang si Octavian Belu.

Basescu a dat mana si cu legenda Stelei, Marius Lacatus, insa a refuzat in pauza sa intre la vestiare.

Citeste articolul complet in Gandul