Inceputul anului a adus la Hollywood o adevarata explozie de bebelusi. Unul dintre cei mai mediatizati copii ai secolului, Suri, fetita cuplului Tom Cruise - Katie Holmes, a venit pe lume marti, declansand o isterie mediatica. Copilul nenascut al Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt a pus si el "pe jar" presa din intreaga lume, desi se va naste abia peste sase saptamani.

Pe masura ce evenimentul se apropie, interesul presei si al publicului devine tot mai mare, iar primul copil al cuplului Brangelina are toate sansele sa depaseasca notorietatea micutei Suri. De asemenea, multe alte celebritati au devenit sau urmeaza sa devina, in scurt timp, parinti, in timp ce unele vedete s-au gandit la adoptie, informeaza "People Magazine".

Mamici celebre

Brooke Shields a nascut in aceeasi zi cu Katie Holmes si are tot o fetita, Grier Hammond Henchy. Actrita si sotul ei, Chris Henchy, mai au o fetita, in varsta de trei ani. Cea de-a doua sarcina a decurs mai usor pentru Brooke, care, dupa prima nastere, a suferit o depresie postnatala.

Actrita Gwyneth Paltrow si sotul ei, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, si-au marit familia la inceputul acestei luni, odata cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Moses (Moise). Cei doi mai au o fetita, Apple (Mar). "Ne plac numele ciudate", a spus Gwyneth.

La sfarsitul lunii martie, actorul Chris O’Donnell a devenit tata pentru a patra oara. Baietelul s-a nascut in Los Angeles si mai are trei frati: Lily, Chip si Charlie.

Tot in martie s-a nascut si primul copil al cuplului Donald Trump - Melania Knauss, un baietel pe nume Barron William Trump. Miliardarul in varsta de 59 de ani, care mai are patru copii din casniciile anterioare, a declarat: "Continui sa fiu tanar. Fac copii, deci ma mentin". Melania (35 de ani), un fost model, a declarat ca va sta acasa in primele luni, dupa care va angaja o dadaca fulltime.

Urmeaza Gwen Stefani

In luna decembrie a anului trecut, castigatorul Premiului Oscar Russell Crowe a anuntat ca va deveni tata pentru a doua oara. Actorul, care se pregateste pentru venirea pe lume a baietelului, a declarat ca va fi alaturi de sotia sa, Danielle, si va filma nasterea. Cei doi mai au un baiat de doi ani.

Articol integral in EVZ