Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 14 Iunie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 7047

Problema locurilor de parcare se agraveaza

Domnule Primar,

Avand in vedere lucrurile frumoase intamplate in sectorul 3, cel putin in zona in care locuiesc: asfaltare strazi, modernizare parculet etc, nu pot fi total nemultumita. Insa, dupa cum bine stiti LOCURILE DE PARCARE in Bucuresti sunt o reala problema.

Zona in care locuiesc initial nu era o zona extraordinar de dezvoltata si de populata, de ceva timp insa blocurile din imprejurimi sunt asaltate de cereri de cumparare. S-a marit foarte mult numarul de masini ce apartin locatarilor, astfel incat in ultima vreme sunt tot mai dese certurile intre locatari pe aceasta tema.

De ceva vreme am observat ca pe trotuarul ce imprejmuieste parcul au fost instalati niste "tarusi" de metal astfel incat nici acele locuri de parcare nu mai pot fi folosite.

In jurul blocurilor sunt nenumarate GARAJE ce apartin locatarilor, multi dintre ei nici macar nu tin masini in ele si le folosesc pe post de depozit pentru lucruri vechi sau daca isi tin masinile acestea sunt cat se poate de ponosite.

Acolo s-ar putea face o parcare foarte incapatoare si eleganta si ar fi bine daca fiecare si-ar plati locul de parcare astfel incat sa nu mai existe certuri intre locatari!

VA ROG INSISTENT SA DARAMATI TOATE ACELE GARAJE din jurul blocurilor si sa scoateti acei tarusi de pe marginea trotuarelor! Cand v-am votat, am votat implicit un sector 3 fara mizerii, frumos si cu locuri de parcare corespunzatoare numarului de apartamente din zona.

Va multumesc si NOI CEI CARE V-AM VOTAT asteptam rezolvarea cat mai urgenta. Speram sa nu ajungem la urmatorul mandat in aceeasi situatie.

Ion Catalina

Raspunsul primarului

Stimata doamna Catalina Ion,

Sesizarea dumneavoastra a fost preluata de catre Serviciul Relatii Publice si a primit nr. de inregistrare P 370/ 15.06.2006.

Apreciem in mod deosebit implicarea dumneavoastra si va adresam multumiri pentru propunerile si aprecierile pozitive facute la adresa activitatii derulate de Primaria Sectorului 3.

Pentru a urmari activitatea primariei si chiar a interveni cu propuneri, atunci cand considerati necesar, va sugeram sa accesati site-ul www.sector3primarie.ro. Pentru semnalarea unor probleme deosebite pe cu care va intalniti va sta la dispozitie si Dispeceratul non -stop care poate fi apelat la tel. 9854.

Cu deosebita consideratie,

Primaria Sectorului 3,

Serviciul Relatii Publice

www.domnuleprimar.ro