Constantin Radulescu impuscat in cap de presedintele AFAN, pe malul lacului Vacaresti, de langa Targoviste, a murit sambata noaptea, in urma unui stop cardiac.

El era internat, de doua saptamani, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde medicii l-au operat de mai multe ori, incercand sa-i scoata alicele din cutia craniana.

Medicii anuntasera ieri ca barbatul, in varsta de 29 de ani, a facut septicemiesi meningita. El era mentinut in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Alexandru Radulescu, agresorul tanarului, este acuzat de tentativa de omor calificat dar dupa decesul victimei sale poate fi acuzat de omor calificat.

El a fost arestat preventiv, in 1 iulie, dupa ce instanta Tribunalului Bucuresti au decis ca exista dovezi suficiente care arata ca el si-a impuscat victima intentionat si ca reprezinta un pericol public.

Avocatii lui Radulescu au contestat, insa, decizia la Curtea de Apel Bucuresti dar recursul a fost respins.

Initial, un procuror din Targoviste care s-a ocupat de acest dosar, hotarase sa-l cerceteze pe seful AFAN in libertate, dupa ce agresorul sustinuse ca arma cu care l-a impuscat pe tanar se descarcase din greseala. Decizia a fost insa contestata de specialistii in drept care au spus ca, in acest caz, sunt suficiente probe ca Radulescu este un pericol pentru ordinea publica.

Lacul in care s-a scadat Constantin Radulescu este concesionat de catre presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori. Fiul acestuia i-a cerut lui Constantin Radulescu sa iasa din apa, iar in timpul scandalului care a izbucnit a intervenit si Alexandru Radulescu.

Potrivit martorilor, acesta a luat pusca de vanatoare si a tras in tanarul care urcase deja in masina sa plece. Permisul de port-arma al lui Alexandru Radulescu era expirat.