Posesorii de carduri CardFinans Avantaj, emise de Finansbank, ar putea primi diverse bonusuri in cazul in care pana la 15 septembrie ofera reprezentantilor bancii informatii prin telefon despre potentialii clienti care ar dori sa detina acest card, se arata intr-un comunicat de presa emis joi.

Persoanele care telefoneaza pot primi un bonus in functie de numarul de carduri acordate si un alt bonus pentru minim 11 carduri livrate in perioada campaniei, 1 iunie - 15 septembrie, informeaza Finanbank.

Valoarea bonusurilor se cumuleaza separat de limita de credit in contul de bonus, iar prin intermediul cardului, posesorul poate achita contravaloarea unor tranzactii in reteaua magazinelor partenere Finansbank.

Parte a FIBA Group, subsidiara din Romania a Finansbank si-a inceput activitatea in februarie 2000, cand Finansbank AS Turcia a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Bancii de Credit Industrial si Comercial, institutie de credit cu capital mixt romano-american infiintata in 1993.

Finansbank Romania a incheiat anul 2005 cu active totale de 1,25 miliarde de lei (circa 340 milioane de euro), in crestere cu 58%, in lei, fata de 2004, avand o cota de piata de circa 1%. Banca are o retea de 52 de unitati.