Gina Pistol si-a facut debutul in cinematografie intr-un rol care dezvaluie multe, pe bani putini. In cele patru zile de filmare in care s-a lasat imortalizata aproape goala, vedeta a castigat aproximativ 700 de euro.

In pelicula "Margot" care a avut premiera, vineri seara, regizorul Ioan Carmazan a ales-o pe Gina sa interpreteze rolul Ioanei, o studenta lipsita de inhibitii care alearga numai dupa barbati cu bani. Intr-una dintre scene, ea iese de la dus acoperita partial cu un prosop, oferind cinefililor un bonus vizual.

Cu toate ca a dezvaluit mai mult decat alte actrite, blonda s-a multumit cu cateva sute de euro, desi onorariul perceput revistelor pentru barbati este mult mai mare. Asta deoarece a fost debutul ei intr-un film de lungmetraj, un angajament care i-ar putea aduce pe viitor oferte mult mai avantajoase.

Proaspat demisionara

Filmarile la care a participat vedeta au durat numai patru zile, iar pentru cele mai multe scene, Gina a venit cu garderoba de acasa. In mod normal castingul pentru o zi petrecuta pe platou porneste de la 100 de euro in cazul debutantilor.

Integral in Averea