Fiecare zi ce trece ne duce tot mai aproape de momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana si, implicit, la adaptarea fiecarei companii la mecanismele economice specific comunitare. Procesul va fi, cu siguranta, unul laborios si de durata.

Raspunzand interesului tot mai viu al agentilor economici, World Trade Center Bucuresti (WTCB) si World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizeaza luni 18 septembrie, in sala New York a WTCB, conferinta „Armonizarea legislatiei societatilor comerciale pre- si post-aderare. Reglementari juridice, fiscale si contabile aplicabile de la 1 ianuarie 2007”.

O agenda deosebit de bogata va facilita intalnirea cu teme de referinta prezentate de personalitati din sfera publica si guvernamentala, care vor prezenta elementele cele mai importante pentru facilitarea procesului de integrare.

Dorind ca evenimentul sa fie un real moment de comunicare intre toate partile interesate si, totodata, un instrument de informare si pregatire pentru agentii economici din Romania, organizatorii precizeaza ca el reprezinta doar momentul initial al unei serii de conferinte circumscrise tematicii alaturate.

Recunoscand rolul esential al presei in diseminarea unor informatii bine documentate si de larga utilitate, lucrarile conferintei sunt deschise pentru ziaristii din presa scrisa, audio-vizuala si electronica. Puteti consulta aici Agenda Conferintei.

Pentru acreditari, va rugam contactati responsabilul de eveniment (Mircea Tanase) la: 021/202.44.54.