Robin Williams a parasit clinica de reabilitare si s-a mutat cu un prieten care nu consuma alcool. Robin doreste din tot sufletul sa se impace cu sotia sa.

Actorul s-a internat intr-o clinica de reabilitare in luna iulie, pentru a putea renunta la dependenta de alcool, imediat dupa ce sotia sa l-a amenintat ca il va parasi daca nu va scapa de acest viciu.

William, in varsta de 55 de ani, a plecat de la clinica Oregon Hazelden Springbrook la un prieten de-al sau, in Los Angeles pentru o perioada de 3 luni, timp in care se va readapta la viata normala.

“Initial, William a fost intrernat pentru o perioada de 30 de zile. Dar, dupa ce au trecut aceste zile, William a realizat ca mai are nevoie de inca 30 de zile pentru ca tratamentul sa dea roade. In ultimele 30 de zile Robin a locuit intr-o casa de langa centrul de reabilitare.”, a declarat un apropiat.

William a declarat: “O sa fac tot ce pot pentru a-mi reface casnicia. Nu vreau sa o pierd pe Marsha si voi face orice ca sa se intoarca la mine.”