Mircea Sandu a prezidat marti o sedinta a Comisiei Centrale a Arbitrilor. S-a hotarat micsorarea CCA de la 13 la 6 membri si s-au luat masuri clare impotriva huliganismului fanilor sau ai membrilor unui club.

-a vizat reducerea numarului membrilor comisiei CCA de la 13 la 6, dar si eliminarea fiilor sau rudelor puse in functii de catre membri CCA.

Au fost exclusi din corpul de observatori toti cei care au copii arbitri: Aron Huzu, Gheorghe Constantin, Vasile Avram, Cornel Sorescu, Ion Craciunescu, Mircea Salomir , Constantin Tudor .

Constantin Gheorghe a ramas presedintele CCA, Marcel Lica vicepresedinte, alaturi de cinci membri: Nicolae Grigorescu, Gherghe Constantin, Nicolae Rainea, Ion Igna si Vasile Avram.

S-au luat in discutie si masuri pentru prevenirea incidentelor violent de pe stadioane. Astfel, suporterii care produc pagube nu vor mai avea acces pe arene timp de doi ani.

Incidentele provocate de fani vor duce la meciuri jucate pe teren propriu cu tribunele goale. Nu se va mai juca pe teren neutru.

In cazul in care incidentele sunt provocate de jucatori sau de oficiali, echipa in cauza va pierde trei puncte in clasament.