Postata de: Chira Irina

La data: 04 Octombrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10196

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Lucrarile de pe Dima s-au oprit lasand totul distrus

Stimate d-le primar,

Se pare ca nu va place sa dati raspunsuri la toate sesizarile(vezi ses.9660).

Este o bataie de joc ce se intimpla pe str. Dima(dinspre Observator spre str.Pasteur):au inceput in forta lucrarile de reabilitare ale strazi si trotuarelor si precum au inceput asa s-au oprit raminind praf, mizerie si daca vin ploile vom avea noroi ca la sat(intr-un oras de 5 stele).

De o saptamina muncitorii au disparut,asfaltul nu se mai toarna,la iesirea din blocuri nimerim ,in cel mai bun caz ,in praf ,daca nu in gropi.

Pina si vegetatia care a mai ramas(pentru ca au scos copacii cu radacini de pe marginea strazii)este alba din cauza prafului.Bine ca se schimba bordurile pe strada Viilor care nu se reabiliteaza (dar se pun borduri).

Oare a cui este firma producatoare de borduri?Oare ,ca si contribuabili n-ar trebui sa stim cine a licitat si cine a cistigat licitatia la aceste materiale de constructii?

Care este termenul de garantie al lucrarilor ,care sunt clauzele din contract ,daca nu sunt respectate care sunt penalitatile pentru firmele respective.

Ar trebui ca toate aceste date sa le puneti pe site-ul primariei ca noi sa putem sa apreciem daca exista respect fata de banii nostri si multumirea noastra o veti simti la alegeri.

Apropo daca in perioada aceasta o persoana riverana sufera o entorsa,o fractura sau alta vatamare corporala din cauza acestor lucrari nefinalizate,ce necesita operatie sau internare, pe cine sa dam in judecata ?primaria sau firma care executa lucrarile?

chira irina

www.domnuleprimar.ro