Miscari masive de trupe in imperiul PRO. Dupa plecarile catorva dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Adrian Sarbu, saptamana trecuta s-a produs o noua despartire: Dragos Stanca, seful directiei de publicatii, a plecat cu oarece scandal.

Motivele tin de bucataria interna, dar plecarea devine simptomatica. Tot mai multi oameni care au pus umarul la crearea celui mai profesionist trust mediatic incep sa paraseasca „vatra”. Mai mult, incep sa dispara si titlurile unor publicatii sau emisiuni de care acestia au fost legati.

Schimbarile din PRO zguduie media cu atat mai mult cu cat in restul pietei s-a instalat o acalmie relativa. Un singur scandal din domeniu tine prima pagina, si e legat de CNA, unde lumea politica vrea sa schimbe regulile din mers, spre disperarea lui Ralu Filip, care anunta timid cu demisia.

Miscari interesante au loc si in publicitate. Arbomedia pierde un om din conducere ademenit de trustul de presa Dogan, dar in locul sau e promovat cel care de ani buni conduce divizia online a agentiei.