Una dintre cele mai mari companii de soft din Republica Moldova, Compudava, s-a alaturat Grupului Endava, devenind Endava Moldova.

Aceasta miscare continua planurile de investitii ale Endavei in Europa de Est , urmand fuzionarii cu Alfa Global Solutions. In timp , Compudava a reunit o echipa de profesionisti IT, cu calificare si experienta de exceptie in dezvoltarea solutiilor de afaceri, gata oricand sa transforme orice problema de soft, in solutii viabile de implementare, proiectare si testare.

Marian Popa, Managing Director, Central and Eastern Europe, Endava, a afirmat: "alaturarea companiei Compudava, grupului Endava are o deosebita semnificatie. Endava Moldova, (fosta Compudava) a fost la origine Brains Direct Operations Europa de Est, locul de extindere al grupului Endava in Estul Europei.

Endava Moldova - una dintre cele mai mari companii de servicii IT din Republica Moldova - va beneficia de investitiile suplimentare ale grupului, care dovedeste necontenit disponibilitatea angajamentului de a investi in zona, de a asigura servicii personalizate clientilor, dand dovada de profesionalism la costuri atractive.

Calitatea si profesionalismul este fara rival, asteptandu-ne ca Endava Moldova sa-si mareasca personalul cu un plus de 200 de angajati pana la finele anului 2006, extinzandu-se in viitorul apropiat si mai mult"