Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a participat, joi seara, la un chat pe site-ul postului de televiziune Realitatea, ocazie cu care a recunoscut ca nu stie "la ce echipa joaca Patapievici". "Nu stiu la ce echipa joaca Patapievici, v-am spus ca stau prost cu timpul", a raspuns Vanghelie unei intrebari. Scriitorul H.R. Patapievici este presedintele Institutului Cultural Roman.

Primarul sectorului 5 a dovedit insa ca il cunoaste bine pe patronul echipei Steaua, Gigi Becali, despre care a afirmat ca ar fi "un om uman". "Gigi Becali este un om uman, se regaseste printre cei cu bani care fac ceva pentru cei din jur", a sustinut Vanghelie.

Scriptul acestui chat nu contine si intrebarile celor care au vrut sa dialogheze cu primarul sectorului 5, asa ca nu este clar ce a vrut acesta sa spuna cand a afirmat ca: "Anumite hotarari ale lui Vlad tepes parca le simt".

Vanghelie a mai marturisit ca, in perioada mineriadei, nu a fost "de partea PSD-ului". "Voiam chiar sa ma indrept spre Partidul Liberal, sa ma privatizez", a spus primarul.

Integral in Adevarul