O demonstratie aplicata despre ceea ce reprezinta escalada. O solutie practica pentru a evada din cotidianul aglomerat si stresant pentru ca educational, catararea contribuie la cunoasterea si aprecierea valorilor naturale, a mediului natural inconjurator, a propriului sitstem valoric.

Emisiunea DNX Miorita Extrema a fost un curs organizat in trei etape, in care cei doi prezentatori au facut cunostinta cu ceea ce reprizinta escalada ca sport.

Cursul de pregatire a prezentat o trecere de la escalada “indoor” - pe panou - la cea de exterior in zona Cheilor Rasnoavei. In afara cursului de pregatire au existat si demonstratii ale alpinistilor profesionisti, ca o exemplificare a nivelului la care se poate ajunge dupa lungi si extenuante perioade de antrenament.

Pana saptamana viitore, cand veti vedea cat de extrema poate fi Miorita, folositi-va talentul si imaginatia, renuntati la inhibitii, si trimiteti-ne filmele voastre prin intermediul site-ului www.mioritaextrema.ro.

Atentie in zona DNX Miorita Extrema, incep averse de...premii !!! Intrati pe site si votati - cel mai bun clip home made extrem o sa castige un mp3 player SONY, iar o data pe luna best of the best va lua o camera SONY Cibershot W30.

Sport extrem. DNX Miorita Extrema - TVR2, duminica 11:30, reluare luni 24:00