Fostul director general al Pharmafarm, Marius Chereches a fost numit group business development & supply chain director al companiei Ozone Laboratories, fiind responsabil de elaborarea strategiei de dezvoltare a grupului la nivel international, potrivit unui comunicat al producatorului de medicamente.

Anterior, Marius Chereches a ocupat functia de director executiv al Pharmatech in perioada 1996-2001, pana la momentul in care compania din Targu Mures a fost preluata de catre Lek.

In perioada 2001-2004 a fost director de operatiuni al Terapia, fiind implicat in schimbarea strategiei companiei, restructurarea portofoliului si deschiderea primelor reprezentante externe, la Moscova si Kiev.

In anul 2004, Chereches a devenit director general al Pharmafarm, unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente din Transilvania, functie pe care a ocupat-o pana in luna octombrie a acestui an.

Ozone Laboratories a intrat pe piata farmaceutica din Romania in august 2001. Producatorul de medicamente detine un portofoliu de produse atat din categoria medicamentelor etice (care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala) cat si a OTC-urilor.

Compania avea in anul 2005 o cota de piata de 2%, raportat la cifra de afaceri. Conform datelor pe care Cegedim le-a facut publice la sfarsitul anului 2005, Ozone Laboratories se situeaza pe locul 19 in topul producatorilor de medicamente din Romania.