Andreea Balan este disperata sa-si transforme cantarile in adevarate petreceri. Daca la concerte ii este greu sa satisfaca fiecare spectator in parte, la petrecerile private face tot posibilul. Weekend-ul trecut, un barbat care parea sa nu se distreze la un astfel de eveniment a fost agresat de cantareata.

Dupa ce a urcat pe toata lumea pe mese si i-a facut pe toti cei prezenti sa renunte la tinuta formala, Andreea a remarcat, se pare, un barbat care parea sa nu se distreze ca toti ceilalti si a decis sa-i acorde o atentie speciala. Astfel, petrecaretii au asistat la o scena lipsita de pudoare.

Iubita lui Keo l-a apucat pe spectatorul cu pricina de turul pantalonilor, neascunzand tenta sexuala a gestului sau, si l-a tras atat de tare spre ea incat nu a mai putut evita un accident.

Gemand de durere, barbatul s-a urcat totusi langa cantareata pe masa, insa a trebuit sa treaca putin timp pana i-a revenit sufletul.

Desi soldat cu un "fault", intregul incident a devenit motiv de amuzament, iar petrecerea a continuat si cu alte surprize.