Grupul de initiativa pentru Partidul Liberal Democrat a reactionat imediat la criticile presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu. Intr-un comunicat remis presei, se arata ca premierul Tariceanu este un premier mediocru, care "darama credibilitatea PNL".

"Este evidenta starea de panica si de deruta care domina grupul petroliberal Tariceanu, stare care nu face altceva decat sa probeze disperarea acestora fata de probabilitatea ca ar putea rata intrarea in Parlament la urmatoarele alegeri electorale" - se arata in document.

Tariceanu "nu demonstreaza altceva decat faptul ca este un premier mediocru si un sef de partid mediocru, care darama credibilitatea PNL, fiind dominat de frustrari pentru ca nu s-a putut ridica la perfomanta unui adevarat presedinte de partid" - se mai precizeaza in comunicat.

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Conferinta anuala a PNL Bucuresti, ca partidul initiat de platformisti este unul "al veleitarilor cu trecut securist, un proiect politic, o cooperativa gata sa tradeze".