Presedintele Senatului, Vacaroiu, putea sa-i evacueze pe Vadim si pe adeptii lui. Dar n-a facut-o!

de B. Blagu     HotNews.ro
Luni, 18 decembrie 2006, 0:00


Scandalul provocat de PRM in plenul Parlamentului putea fi oprit daca Nicolae Vacaroiu, in calitate de presedinte de sedinta, ar fi aplicat regulamentul sedintelor comune. Acesta ii da presedintelui de sedinta puterea de a evacua cetatenii care impiedica desfasurarea in conditii de normalitate a dezbaterilor, indiferent daca acestia sunt parlamentari sau fac parte din public.

Procedurile i-ar fi permis acestuia sa ceara ajutorul fortelor de ordine pentru a restabili ordinea.

Regulament strict, dar nerespectat

Conform articolului 68 din Constitutia Romaniei, sedintele Parlamentului, atat separate cat si comune, sunt publice, daca majoritatea alesilor prezenti nu au hotarat altfel.

Astfel, potrivit regulamentelor celor doua camere, orice cetatean al Romaniei, in limita spatiului disponibil in sala de sedinte, are posibilitatea sa asiste la dezbaterile sedintelor publice, angajandu-se sa respecte ordinea si sa pastreze linistea.

"Persoanele care asista la sedinta trebuie sa pastreze linistea si sa se abtina de la orice manifestare de aprobare sau dezaprobare, in caz contrar fiind evacuate din sala", scrie la articolul 20 din Regulamentul sedintelor comune ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Actele de organizare interna a camerelor legislativului interzic "proferarea de insulte sau calomnii atat de la tribuna, cat si din sala de sedinte". Mai mult, acestea dau presedintilor de sedinta puterea evacuarii "turbulentilor".

In Regulamentul sedintelor comune ale Senatului si Camerei Deputatilor, la articolul 30, scrie negru pe alb ca "presedintele cheama la ordine deputatii sau senatorii care tulbura dezbaterile sau creeaza agitatie. El poate intrerupe sedinta cand tulburarea persista si poate dispune evacuarea din sala a persoanelor care impiedica in orice mod desfasurarea normala a lucrarilor sedintei comune."

Cu toate acestea, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, presedintele sedintei comune in care presedintele Traian Basescu a prezentat concluziile raportului intocmit de "comisia Tismaneanu", nu a luat nici o masura impotriva parlamentarilor PRM sau a publicului care a intrerupt de nenumarate ori desfasurarea sedintei.

Singurele incercari de restabilire a ordinii au constat in cateva apeluri verbale, acoperite fara eforturi de vociferarile venite atat din bancile Parlamentului cat si din balcoanele ocupate de adeptii PRM. Modul in care gestiona Vacaroiu situatia a fost penalizat si de Traian Basescu, acesta intrebandu-le la un moment data daca reuseste sa se descurce.

Nicolae Vacaroiu nu a putut fi contactat pana la aceasta ora.

PRM si protestarii "neorganizati"

Desi au evitat sa dea impresia de o actiune organizata, liderii PRM nu au putut rezista tentatiei de a lua apararea cetatenilor ajunsi spectatori dupa ore intregi de drum cu autocarul.

Atat Corneliu Vadim Tudor cat si Daniela Buruiana i-au amenintat pe Horia Roman-Patapievici, Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu, pentru simplul motiv ca prezenta acestora in lojele destinate publicului si invitatilor vaduvea grupul de protestatari de prezenta catorva tineri PRM-isti, in frunte cu Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, devenit, in urma cu cateva saptamani, presedinte al organizatiei studentesti din PRM.

Apartenenta celor care vociferau de la balcon la grupul PRM care organiza circul din sala a iesit la iveala atunci cand toti au recurs la acelasi fluiere si acelasi cartonase rosii aratate catre Traian Basescu.

Cu toate ca liderii PRM au negat in continuare ca ar fi organizat "descinderea", o parte din publicul "fluierator" n-a avut probleme in a recunoaste motivele pentru care s-a prezentat la sedinta Parlamentului.

Unii raspundeau mecanic la intrebarile ziaristilor, afirmand ca "orice cetatean are dreptul sa asiste la sedinta", dar altii, mai putin instruiti, spuneau ca sunt din alte parti ale tarii si ca au fost chemati de liderii PRM. Nu stiau, insa, prea multi de ce se afla la Parlament, majoritatea crezand ca este vorba despre dezbaterea bugetului pe 2007.

Descindere in forta

Ajunsi la Palatul Parlamentului cu mai putin de o jumatate de ora inainte de inceputul sedintei, cele aproape 300 de persoane au blocat accesul in cladire, inghesuindu-se sa primeasca permisele care le asigurau accesul in sala de sedinte. Pentru ca locuri pentru public mai erau doar putine, au fost opriti de SPP sa intre.

In pauza de dezbateri, Corneliu Vadim Tudor s-a folosit de statutul de parlamentar pentru a le permite accesul in incinta.

Protestatarii au ajuns buluc la nivelul balcoanelor, intr-un grup agitat format din tineri si batrani, studenti si fosti mineri. Au dat la o parte ziaristii care le stateau in cale, au devenit violenti cand au fost filmati sau fotografiati. Dar cel mai mult i-a deranjat faptul ca, din cauza invitatilor, nu au avut toti locuri in balcoane.

Tonul scandarilor celor care si-au gasit cate un colt prin balcoane a fost dat, invariabil, de catre cei asezati pe fotoliile de parlamentar, mai ales pentru ca protestatarilor le placea atat de mult ce fac, incat erau prea putin atenti ce anume spune Traian Basescu la tribuna.
UPDATE: HotNews.ro va prezinta textul integral al Raportului Comisiei Tismaneanu" si discursul presedintelui Basescu
 • Fotogalerie de la prezentarea raportului Tismaneanu


 • 48 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
   decizie inteleapta (Luni, 18 decembrie 2006, 21:27)

   Vasile Vlasin [anonim]

   Daca Nicolae Vacaroiu ar fi facut uz de regulamentul Senatului si i-ar fi evacuat din sala pe fluieratori atunci chiar am fi asistat la lupte corp la corp. Cu siguranta am fi asistat la scene de violenta, pentru c aoamenii erau instigati de Vadim, asa ca nu pot decit sa il felicit pe Vacaroiu pentru ca a cumpanit bine si i-a lasat sa se dea in stamba. Daca ii evacua, nu mai aveau alegatorii PRM posibilitatea sa isi priveasca idolul in toata splendoarea lui: cu spume la gura, folosind cuvinte de mahala, instigind la violenta. Acesta este Vadim Tudor in realitate si nu cel care organizeaza "Cina Crestina" si "Orfanii Revolutiei" si nici cel care vine la emisiuni TV cu Biblia in buzunar.
  • 0 (0 voturi)    
   Halal (Luni, 18 decembrie 2006, 21:37)

   Victor [anonim]

   De la vacaroiu nu se poate astepta nimeni la o decizie a unei persoane cu autoritate. Ce ne-am face daca nimeni nu ar mai face nimic sa se respecte legea, ca poate supara pe unii si o sa faca scandal.

   Povestea cu drobul de sare.
  • 0 (0 voturi)    
   care vor fi urmarile? (Luni, 18 decembrie 2006, 21:46)

   costin [anonim]

   "In pauza de dezbateri, Corneliu Vadim Tudor si-a folosit insa puterea pentru a le permite accesul in incinta."

   adica ce a facut?
   a injurat lumea cu spor?

   va sa zica, ca sa intri in parlament cind nu ai de ce tre sa ai pe unul burtos in fatza care sa zbiere in jur?

   parlamentul e cumva in afara legii in Romania?

   daca tot balciul asta ramane fara urmari.... atunci e nevoie intr-adevar de alegeri anticipate.
  • 0 (0 voturi)    
   daca tot veni vorba de Vaca-Roiu (Luni, 18 decembrie 2006, 21:51)

   flxn [anonim]

   Auzi, domnule Vasile... daca vin la inmormatare la careva din familie si scuip non stop pe siciu, si in sicriu... daca te blestem si imi bat joc de mort si de familia lui... ma lasi in pace ca sa nu vada lumea bataie corp la corp? Vadim trebuia scos afara si cu o bataie buna, care n-a luat-o in viata lui...

   Domnule Vasile, nu te faci frate cu dracu, numai ca sa treci puntea... Cand te-ai facut frate cu dracu', esti de-al lui.

   E clar ca Comunismul inca pluteste... inca nu v-ati scarbit? Trebuie sa luam atitudine! Doamne-ajuta!
  • 0 (0 voturi)    
   daca tot veni vorba de Vaca-Roiu (Luni, 18 decembrie 2006, 21:57)

   flxn [anonim]

   Auzi, domnule Vasile... daca vin la inmormatare la careva din familie si scuip non stop pe siciu, si in sicriu... daca te blestem si imi bat joc de mort si de familia lui... ma lasi in pace ca sa nu vada lumea bataie corp la corp? Vadim trebuia scos afara si cu o bataie buna, care n-a luat-o in viata lui...

   Domnule Vasile, nu te faci frate cu dracu, numai ca sa treci puntea... Cand te-ai facut frate cu dracu', esti de-al lui.

   E clar ca Comunismul inca pluteste... inca nu v-ati scarbit? Trebuie sa luam atitudine! Doamne-ajuta!
  • 0 (0 voturi)    
   pt flxn (Luni, 18 decembrie 2006, 22:07)

   Vasile Vlasin [anonim]

   Sper ca nu sunteti un PRM-ist sub acoperire...
   Eu am fost membru PRM si am avut ocazia sa il cunosc pe Vadim exact asa cum au avut posibilitatea astazi toti romanii.
   Acest aspect il salutam eu.
   De ce trebuia sa isi incoarde Vacaroiu muschii ? Lasa-l sa-si prezinte numarul. Lumea a privit si a inteles, iar cei care nu au inteles azi nu vor intelege niciodata.
   Ma refer stric la comportamentul lui Vadim.

   In ce priveste raportul si prezentarea lui am o alta viziune. Sa te cheme Vladimir (de la Ilici Lenin), sa fi fiul unui colonel de Securitate si sa intocmesti un raport care mai apoi sa fie prezentat de un membru PCR si informator al Securitatii (Basescu, dupa declaratiile lui Mugur Ciuvica - probate cu documente), asta e chiar o jignire adusa celor care au suferit din cauza regimului opresiv...
  • 0 (0 voturi)    
   VACAroiu (Luni, 18 decembrie 2006, 22:26)

   Andrei [anonim]

   pai cum sa-si impuna autoritatea un betiv notoriu care a facut si el parte din vechiul regim de limbrici, la fel ca si vc tudor ?
   halal de presedinte al senatului... o insulta grosolana la adresa Romaniei.....
  • 0 (0 voturi)    
   pt Dl. Vasile (Marţi, 19 decembrie 2006, 0:19)

   flxn [anonim]

   partea cu Vadim am inteles-o, pe mine partea cu Vaca-Roiu m-a deranjat. Dupa ce a fost prim ministru atatia ani, si a ascuns cum se putea mai bine tot rahatul sub pres, de nu mai stiam de unde atata putoare in tara asta... azi, cand ar fi putut sa vegheze la solemnitatea momentului asteptat de atata amar de vreme de catre mii de deportati, urmasi de demnitari, preoti, profesori etc. care au fost inchisi si executati, domnul nostru Vara-Roiu a ales sa savureze mascarada facuta de niste oameni carora numai el ar fi putut sa le stea in cale... doar.din motive pur politice de jolly-joker, pentru ca sa recunoastem, e clar ca e mana in mana cu Iliescu, de aia nu s-a bagat... pentru ca daca incep sa cada capete... nu se mai opresc prea repede...

   ma intreb oare in ce barca ati sarit de la PRM... :)
  • 0 (0 voturi)    
   Bunul simt ar trebui sa supravietuiasca si in Parlament (Marţi, 19 decembrie 2006, 0:19)

   Nicky C. [anonim]

   Daca vrem cu adevarat o Romanie civilizata, europeana, atunci NU avem voie sa permitem unor scursuri ale regimului de dinainte de 1989 sa isi bata joc de memoria eroilor acelor vremuri cumplite.

   tovarasul vadim este absolut execrabil. Un personaj al carui loc nu e decat la groapa de gunoi a istoriei.

   tovarasul betivan paharoiu ar fi trebuit sa ii evacueze!

   Restul sunt lucruri arhicunoscute.

   Poate ca va veni si vremea schimbarii adevarate!

   Dumnezeu sa ne ajute!
  • 0 (0 voturi)    
   Ce ti-e si cu coloana vertebrala la "poporul vegetal". (Marţi, 19 decembrie 2006, 2:43)

   Vade Retro [anonim]

   Ce ti-e si cu coloana vertebrala la "poporul vegetal".

   Trebuiau evacuati din sala atit comunisti cit si anticomunisti.

   In parlamentul Romaniei nu este loc nici pentru comunisti nici pentru anticomunisti, ci pentru democrati, socialisti

   Romania a fost pina in 1989 tara europeana cu cel mai mare numar de comunisti.

   Ciudat, acum romani se dau cei mai anticomunisti.
  • 0 (0 voturi)    
   fara rusine,fara bun simt. (Marţi, 19 decembrie 2006, 2:48)

   sabin [anonim]

   Avem ce am crescut. Suntem de rasul curcilor, halal democratie parlamentara in Romania.Restul nu se poate descrie in cuvintele vreunei limbi de pe Tera!
  • 0 (0 voturi)    
   ptr. d-nul Vasile (Marţi, 19 decembrie 2006, 5:31)

   rasputin [anonim]

   D-le Vasile ma bucur ca mai exista si oameni rationali.
   Regretrabil este ca raportul glorifica tradarea. Condamnarea comunismului ar fi trebuit inceputa cu regele Mihai, care la arestat pe ANTONESCU si a tolerat toate manevrele politice pana in 1947.
  • 0 (0 voturi)    
   Vacaroiu (Marţi, 19 decembrie 2006, 6:12)

   G BUJU.CANADA [anonim]

   Vacaroiu e un betivan, un bolsevc infiltrat in inima parlamentului roman.

   poate ca ia dat criminalul vadim o oiaga plina de votca si sa alaturat la atac si la circ .

   daca nime nui pedepseste pe aceia crminali care au facut aceia tara si natiune de rusinea si scarba occidentului,atunci heil democratie si condamnarea dictaturii in Romania.
  • 0 (0 voturi)    
   Vacaroiu? (Marţi, 19 decembrie 2006, 7:58)

   Om [anonim]

   Cine sa goneasca huliganii, tov. Vacaroiu, de la Comitetul de Stat pentru Planificare?!
   Pai daca in cetateanul turmentat am ajuns sa ne punem sperantele... e trist.
  • 0 (0 voturi)    
   incompetenta ? (Marţi, 19 decembrie 2006, 8:20)

   Flo [anonim]

   Banuiesc ca e o platitudine, sa-l acuz de incompetenta si rea-vointa, pe un presedinte al Senatului care nu isi face treaba. La urma urmei, nu e un angajat "normal", cu fisa postului etc; ba mai mult, nu e un "om" normal, e un supra-om, e Vacaroiu!
  • 0 (0 voturi)    
   partea buna (Marţi, 19 decembrie 2006, 8:51)

   stefan [anonim]

   Vadim a demonstrat fara dubiu, daca mai era nevoie, ca este partizanul reinstaurarii regimului comunist. Romania s-a schimbat, el nu. Asta a si fost miza acestui eveniment: Vadim sa se compromita iremediabil. O cursa intinsa de Basescu, in care a cazut lamentabil. Tocmai a pierdut vreo cateva procente din bazinul electoral captiv. Daca in perioada urmatoare mai pierde si parlamentari, asta s-a vrut, asta s-a obtinut.

   Adio, Vadim! Intoarce-te la ai tai, in neagra istorie.
  • 0 (0 voturi)    
   Vacaroiu contra Vadim ? (Marţi, 19 decembrie 2006, 12:26)

   Claudiu [anonim]

   Nu mai e nici un secret ca Vadim plus partidul sau sunt doar "cheerleaders" ai PSD-ului. Nici nu ma asteptam sa fie scosi afara.
  • 0 (0 voturi)    
   DE CE / PENTRU CINE ? ! (Marţi, 19 decembrie 2006, 12:36)

   C R [anonim]

   PENTRU MINE A FOST PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL . MA INTREB CUM DE II MAI SUPORTAM SI NU II TRIMITE-M LA DRACU PE CEI CARE NE FAC DE RUSINE CHIAR FATA DE NOI CIT SI DE ALTII . DE CE NU NE-AM UNII SI SA NU MAI AIBA VOTUL NOSTRU PENTRU A NU-I MAI VEDEA IN PARLAMENT .
  • 0 (0 voturi)    
   Vacaroiu e complicele lui Vadim (Marţi, 19 decembrie 2006, 12:48)

   Ovidiu D. [anonim]

   Dupa ce-am citit regulamentele scrise mai sus, e clar ca buna-ziua ca Vacaroiu nu si-a facut datoria. Ceea ce s-a intamplat nu e nicidecum cum M.Geoana definea ipocrit "la limita bunului simt"; ieri acea limita a fost cu mult depasita! E foarte grav ceea ce s-a intamplat cu huiduielile aduse presedintelui Romaniei si cu amenintarile aduse unor dizidenti ca dl Patapievici! Daca ar fi "picat" cineva de la balcon, Vadim, agitatorii lui si Vacaroiu ca responsabil al ordinii in sala ar fi acum la puscarie!
   Rusine lui Vadim, rusine lui Vacaroiu care s-a spalat pe maini ca Pilat si rusine acelor tineri ignoranti care sustin azi bunatatea celui mai crunt regim pe care l-a avut Romania vreodata!
  • 0 (0 voturi)    
   Vacaroiu e complicele lui Vadim (Marţi, 19 decembrie 2006, 12:52)

   Ovidiu D. [anonim]

   Dupa ce-am citit regulamentele scrise mai sus, e clar ca buna-ziua ca Vacaroiu nu si-a facut datoria. Ceea ce s-a intamplat nu e nicidecum cum M.Geoana definea ipocrit "la limita bunului simt"; ieri acea limita a fost cu mult depasita! E foarte grav ceea ce s-a intamplat cu huiduielile aduse presedintelui Romaniei si cu amenintarile aduse unor dizidenti ca dl Patapievici! Daca ar fi "picat" cineva de la balcon, Vadim, agitatorii lui si Vacaroiu ca responsabil al ordinii in sala ar fi acum la puscarie!
   Rusine lui Vadim, rusine lui Vacaroiu care s-a spalat pe maini ca Pilat si rusine acelor tineri ignoranti care sustin azi bunatatea celui mai crunt regim pe care l-a avut Romania vreodata!
  • 0 (0 voturi)    
   Vacaroiu trebuie tras la raspundere sau inlocuit daca nu mai face fata (Marţi, 19 decembrie 2006, 14:07)

   olivia [anonim]

   E o ocazie buna sa scapam de el. Suntem satui de circ. Daca vreti sa vedeti un spectacol bun va recomand circul de stat.
  • 0 (0 voturi)    
   Bilciul a fost facut de comunisti! (Marţi, 19 decembrie 2006, 14:54)

   Nica Leon [anonim]

   Bilciul de care vorbesc unii, dupa ureche, a fost inceput de foarte mult timp de comunistii care au subjugat , umilit, jefuit si distrus prea supusul popor roman, iar ieri a fost doar o simpla repetitie pentru ceva si mai important pentru interesele lor.
   Comunistul Vacaroiu juca la fel de prost ca si comunistul Basescu, unul individ josnic, cu nume predestinat pentru asemena rezultate.
   Este regretabil ca la 17 ani dupa ce tinerii s-au sacrificat pentru a da unor gloabe libertate, acestea refuza inca sa inteleaga ca intr-o societate democratica si intr-un stat de drept, oricine are dreptul sa creada in orice vrea, pentru ca liber inseamna fara restrictii, ingradiri, oprelisti s.a.m.d.
   Asa fiind, cei care ar fi dorit sa fie evacuati din Palatul Parlamentului niste cetateni, ar fi dovedit nu numai ca sint intoleranti si retrograzi, asa cum erau cei condamnati prin raportul citit atit de prost ieri, dar si ca Romania nu este un stat de drept.
   Si apoi cum sa ii evacuezi pe alesii poporului care fluierau si se manifestau asa cum le dicta constiinta.
   Oare nu pentru libertate s-a murit in acel glorios, maret si insingerat Decembrie 1989?
   Acum unii desi pretind si pozeaza a fi democrati pretind si sustin sa fie iarasi aplicate masuri odioase, dictatoriale.
  • 0 (0 voturi)    
   actual (Marţi, 19 decembrie 2006, 17:27)

   roman [anonim]

   Eroi au fost , eroi sunt inca ...
   Rusinea nu este a poporului roman, este a acelora care se ascund in permanenta in spatele unor steaguri ridicate de altii. Vadim partizan comunist.? Sa fim seriosi sau sa zambim dand citate din comentariile lui Vadim : "Ba cand eram eu mare comunist tu te jucai cu ... in tarana. Ce stii tu ?"
   Adevarul este crunt, poporul roman nu stie nimic; iar eroi precum au fost nu cred sa mai fie inca...
  • 0 (0 voturi)    
   Cum am putea scapa de Vadim (Marţi, 19 decembrie 2006, 17:45)

   Sorin Aradean [anonim]

   Lucrurile n-au fost aranjate asa cum trebuie. Trebuia gasita o modalitate (...) ca ieri presedintia camerelor reunite sa fie asigurata de catre cineva din partea Puterii. Astfel, ar fi crescut sansele ca Regulamentul sa fie respectat, iar dezaxatul de Vadim impreuna cu acolitii sai (adusi cu autobuzele...) sa fie dati afara din Parlament.

   Ar fi fost un semn explicit dat tuturor celor 1,5 mil de alegatori PRM ca in acesta tara legile trebuie respectate. Caci nu Vadim e problema, ci aceasta masa consistenta de votanti PRM. Vadim stie ca nu e decit exponentul lor, fara sprijinul alegatorilor sai devenind un nimeni.

   Veti spune ca sint de-a dreptul diabolic, dar ceva care cu siguranta ar garanta reducerea la tacere a lui Vadim ar fi scaderea drastica a capacitatilor sale oratorii, recte aparitia unor dislexii severe sistematice care sa-i impiedice adresarea coerenta catre public si incitarea maselor de oameni slabi de inger.

   Aseara la editia speciala a lui Turcescu, Vadim a avut un mic inceput de dislexie, si si-a dat si el seama (...) cit de devastatoare ptr priza sa la public i-ar fi un discurs incoerent.

   Eu am invatat un lucru : Binele nu poate fi aparat de Rau decit prin rau.
  • 0 (0 voturi)    
   Rusinea Romaniei (Marţi, 19 decembrie 2006, 18:22)

   Gica Contra [anonim]

   Poate cineva care se pricepe sa ne spuna daca nu cumva ce a facut vcTudor se cheama ultraj si poate fi deferit justitiei ? In parlamentul tarii vorbea Presedintele tarii ! VacaRoiu trebuia sa dispuna evacuarea turbulentilor si, daca era cazul, sa ceara ajutorul Politiei, Jandarmeriei, trupelor speciale ! Asta presupunea insa sa vrea respectarea sedintei de condamnare a comunismului !!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Vadim are dreptul la cuvant (Vineri, 29 decembrie 2006, 9:45)

   Adrian Morosanu [anonim]

   Vadim a sesizat poate ca si mine ca raportul a fost citit intr-o ctitorie a comunsismului. A sesizat ca salariu minim oferit de guvernarea Basescu -Tariceanu este mult mai mic decat cel oferit de Ceausescu. Pe vremea lui Ceausescu nu existau atitia caini Vagabonzi in Bucuresti. Vadim avea dreptul sa isi exprime ideile, fiind trimis de catre cetatenii sa le exprime ideile. Atitudinea lui activa justifica salariul pe care il primeste. Pacat ca n-a scris si el raportul de condamnare al basinismului, care se prevaleaza de constitutie, art 47 (1):
   "statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent."
   Aest articol a fost sanctionat de popor si deci trebuie respectat. Vadim este in parlament pentru a aminti de acest articol.
   Vazand ca acest articol a fost respectat mai mult de Ceausescu decat de Tariceanu, omul s-a revoltat in mod firesc.
   Blocurile construite pe timpul lui Ceausescu, metroul si alte realizari conduceau la ideea ca poate idea doar a condamnarii comunismului nu este obiectiva.
  • 0 (0 voturi)    
   vadim (Vineri, 29 decembrie 2006, 14:38)

   Vasile [anonim]

   Sunt nemul'umit de prestatia lui Vadim si vacaroiu
  • 0 (0 voturi)    
   VACAROIU (Luni, 28 mai 2007, 9:57)

   Ilinca [anonim]

   daca lui Vadim i s a retras decoratia lui Vacaroiu ar trebui sa i se puna imbargo pe toate sticlele indiferent cu ce sunt doar asa ar simti si el ca ar trebui sa actioneze in calitatea pe care o are de al 2-lea om in stat dar ce sa i faci pe acestia ii avem cu ei defilam ASTEPTAM ALEGERILE ANTICIPATE CU VOT UNINOMINAL SAU INDIFERENT CUM DAR SA NU I MAI VEDEM PE ACESTI INDIVIZI SI PE MULTI ALTII INDIFERENT DE LA CE PARTID SUNT.

  Abonare la comentarii cu RSS

  ESRI

  Top 5 articole cele mai ...  Hotnews
  Agenţii de ştiri

  Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
  hosted by
  powered by
  developed by
  mobile version
  Marţi