Clubul din Ghencea a anuntat prin intermediul site-ului oficial ca "nu va mai disputa niciun amical pina la partida cu Sevilla", (15 februarie, Cupa UEFA), in afara celor din stagiul cipriot.

Steaua spune ca dorinta de a juca la Chisinau o partida cu Zimbrul nu s-a putut materializa. Zimbrul i-a informat ca un asemenea amical nu este posibil.

Istoria unui meci ratat: Moldova-Steaua

Steaua programase un amical cu Moldova pentru data de 7 februarie, drept ultim test inaintea dublei cu Sevilla din Cupa UEFA. In urma cu o luna, Federatia de Fotbal din Moldova anuntase ca partida se va disputa la Tiraspol, pe un stadion acoperit.

Cu o saptamina inaintea jocului, oficialii Stelei au incercat sa mute meciul la Chisinau. "Decizia noastra nu are nicio conotatie politica, nicio legatura cu situatia din Tiraspol', a declarat administratia din Ghencea. "Am primit foarte multe mesaje de la fani din Chisinau care ne asteapta la ei..." a spus patronul echipei, George Becali.

Managerul general Mihai Stoica a dezvaluit ca Steaua s-a interesat la Chisinau daca stadionul are instalatie de incalzire a gazonului, pentru a se evita varianta Tiraspol.

Raspunsul primit de bucuresteni a fost afirmativ, insa federatia moldoveneasca a replicat: "Nu putem obliga clubul din Chisinau sa folosesasca aceasta instalatie... Toate lucrurile sunt deja perfectate pentru Tiraspol!"

Marti, Steaua a difuzat un comunicat in care precizeaza ca nu va juca decit la Chisinau, impotriva echipei Zimbrul, insa aceasta grupare a refuzat propunerea.

Presedintele federatiei de specialitate din Moldova a aratat Stelei obrazul: "Nu se procedeaza asa - am vindut bilete, avem angajamente cu televiziuni, internationalii nostri au primit telegrame de convocare... Steaua se discrediteaza!"

Ultimul anunt al Stelei - "Nu va mai fi niciun amical in Moldova".

Miercuri, selectionerul nationalei de tineret, Emil Sandoi a publicat lista internationalilor pentru amicalul cu reprezentativa similara a Moldovei. Meci care se va disputa la... Tiraspol.