Cristiana Copos nu pare deranjata de faptul ca sotul ei ar avea, potrivit revistei "Ciao!", o aventura cu o tanara de 28 de ani, secretara la una din firmele detinatorului holdingului Ana, si spune ca "mai important e unde vine, nu unde se duce".

Altfel spus, sotia miliardarului finantator al FC Rapid ne-a spus ca atata timp cat seara de seara George vine acasa, si sunt impreuna, conteaza mai putin ceea ce scrie presa. "Sincer, il cred pe barbatul care a spus DA in fata ofiterului starii civile, il cred pe cel care a jurat, in fata altarului, ca va fi alaturi de mine la bine si la greu.

Am discutat chiar aseara (miercuri seara) cu George, ne-a marturisit Cristiana Copos, si mi-a spus ca sa nu cred nimic din ce va aparea in presa referitor la o presupusa legatura a lui cu una dintre angajate".

"Mi-a spus ca este posibil ca pozele sa fie trucate", ne-a mai zis ieri Cristiana Copos, increzatoare in ceea ce i-a spus sotul ei. Intrebata daca a sunat-o pe Elena Stoica (presupusa amanta a patronului rapidist), Cristiana a replicat: "Va dati seama ca nu am cum eu sa sun o angajata de-a mea sa o intreb daca e adevarat ce se scrie in presa. Totusi...".

Mai mult, ea a spus ca "s-a scris si ca noi nu mai locuim de trei ani impreuna, ceea ce este nimic mai fals".

Pe de alta parte, credem, ca o secretara nu isi poate permite un autoturism de 30.000 de euro, doar din salariu... Un alt amanunt interesant este ca Elena locuieste intr-un apartament in Cartierul Francez, locuinta care este proprietatea lui Copos si in care a mai locuit, pana nu demult, fostul jucator al rapidului, Nouredine Ziati.

In plus, paparzzi "Ciao!" l-au fotografiat pe fostul vicepremier in timp ce urca in apartamentul tinerei (intr-o seara, pe la ora 20.40), cu fesul tras pe ochi si cu gulerul de la haina ridicat, iar apoi in timp ce pleca, doua ore mai tarziu.

"George nu lipseste niciodata de acasa", a tinut sa precizeze Cristiana Copos, lasand sa se inteleaga ca, totusi, cea care conteaza intr-adevar este ea, si nu altcineva. Sotia miliardarului nu a evitat sa vorbeasca despre "amanta" Elena: "O stiu, normal. E o fata pe care noi am ajutat-o.

Lucreaza in firma noastra de la o varsta foarte frageda, dar de aici si pana la o relatie cu George e cale lunga".

S-au cunoscut pe 17 martie 1981, la cinema Eforie la spectacolul "Noapte americana", la un bilet in plus. Ea, Cristiana, era alaturi de colegii de facultate, si mai avea nevoie de un bilet pe care l-a cumparat cu patru lei de la cel care avea sa-i fie sot peste sase luni, George Copos. In timpul filmului, George a incercat sa o cucereasca, povestea Cristiana Copos.

Apoi el a inceput sa-i descrie Parisul, a invitat-o la un alt spectacol, iar in final s-a oferit sa o conduca acasa spunandu-i ca este cu masina.

Integral in Ziarul